Sweetbanana parašė:
Ir kad valgyti iškart negalima, žinote?![]()
Taip. Nei kavos, nei arbatos... Na žiūrėsim ką endo pasakys.
Sweetbanana parašė:
Ir kad valgyti iškart negalima, žinote?![]()
Taip. Nei kavos, nei arbatos... Na žiūrėsim ką endo pasakys.
Sveikos visos . Turiu tokią bėdą kaip tiroiditą. Tiroksinos dozes padidino jau tris kartu bet tth tik auga , po paskutinio tiroksino dozes pakeitimo praejus 3 mėn , tth pakilo nuk 4 iki 5 virs 😭 nebeturiu vilčių susitvarkyt su situ reikalu. Gal kuri turi patirties su nekrentančiu tth?
manilė parašė:
Sveikos visos . Turiu tokią bėdą kaip tiroiditą. Tiroksinos dozes padidino jau tris kartu bet tth tik auga , po paskutinio tiroksino dozes pakeitimo praejus 3 mėn ,…
Pamėginčiau atsisakyti gliuteno, pieno produktų ir sojos, papildomai vartočiau vitD, seleną ir cinką 😊
stracciatella parašė:
Pamėginčiau atsisakyti gliuteno, pieno produktų ir sojos, papildomai vartočiau vitD, seleną ir cinką 😊
Na pieno produktai pas mane itin mažomis dozėmis ir retai nes mano skrandžio rūsgštingumas žudo po tokių produktų. Seleną ir cinką geriu gal pusantrų metų, ne tik kad plaukai nenustojo slinkt bet ir šiaip nulis naudos . O vat kuo gliutenas čia kaltas ? Nei vienas gydytojas to neminėjo , nors apėjau nemažai :/
manilė parašė:
Na pieno produktai pas mane itin mažomis dozėmis ir retai nes mano skrandžio rūsgštingumas žudo po tokių produktų. Seleną ir cinką geriu gal pusantrų metų, ne tik k…
O kokiom dozėm jūs geriate?
manilė parašė:
Na pieno produktai pas mane itin mažomis dozėmis ir retai nes mano skrandžio rūsgštingumas žudo po tokių produktų. Seleną ir cinką geriu gal pusantrų metų, ne tik k…
Man irgi neminėjo, atradau savo kailiu ir gailiuosi, kad anksčiau to nepabandžiau..
Gliutenas didina uždegiminius procesus, tiroiditas ir yra skydliaukės uždegimas.
Man tai padėjo susitvarkyti su didžiuliu nuovargiu, žarnyno nemaloniais pojūčiais, neaiškia feritino stoka 😊
Sveikos, merginos. Planuojam pastojimą, prieš bandant nusprendžiau pasidaryti pagrindinius tyrimus, išsiaiškint ko galimai trūksta ir pan. Gavau atsakymus TTH - 4,47. Pasižiūrėjau tyrimus darytus vasaros pabaigoje (daryta dėl kitų priežasčių) - TTH buvo 1,86. Kas lemia tokį šokinėjimą, gal galit pakomentuoti? Artimiausias laikas poliklinikoje pas endokrinologą tik kovo viduryje, ieškosiu privačiai anksčiau, bet galvoju ir Jūsų pasiteirausiu
Ar yra kažkokių natūralių būdų, kaip valdyti kilimą?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai