Vasara93 parašė:
Supratau, jau susiziurejau, tikrai paprastai ten, galvojau kad reiks skysti su milteliais maisyt, buciau grizus is darbo iki namu, dabar i darba pasiimsiu svirksta …
Reikia laikyti saldytuve
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
Supratau, jau susiziurejau, tikrai paprastai ten, galvojau kad reiks skysti su milteliais maisyt, buciau grizus is darbo iki namu, dabar i darba pasiimsiu svirksta …
Reikia laikyti saldytuve
Braskia parašė:
Labas pries fet para liepe tureti santykiu su vyru , bet netiketai isvyko darbo reikalais , snd ikelimas aisku vakar santykiu nebuvo, labai blogai cia?
Nebuvo tai nebuvo, jau nieko nepakeisit ;) sekmes ikelime! Viskas bus gerai 👌
Braskia parašė:
Labas pries fet para liepe tureti santykiu su vyru , bet netiketai isvyko darbo reikalais , snd ikelimas aisku vakar santykiu nebuvo, labai blogai cia?
O kodėl prieš fet reikia santykių? Pirma karta girdziu 😊
Pienės_pūkas parašė:
Tikiuosi ši diena tokia pati sėkminga kitoms, kaip ir man. Iš Max 4 kurių tikėjomės išpunktavo 9! Dabar tik laikykime kumščius, kad vaisintųsi ir būt geros kokybės…
Oho! Kaip taip gali buti, tai per kelias dienas net 5 paaugo iki reikiamo dyzio? O echo paskutini karta dare sestadieni, ar ir vakar?
Kaip praejo pati punkcija?
Pienės_pūkas parašė:
Tikiuosi ši diena tokia pati sėkminga kitoms, kaip ir man. Iš Max 4 kurių tikėjomės išpunktavo 9! Dabar tik laikykime kumščius, kad vaisintųsi ir būt geros kokybės…
Wow...koks rezultatas 😍..is kur cia tiek priaugo 😅, nesimate apziuru metu? Aisku labai gerai, tegul tik vaisinasi?
Sirdute377 parašė:
O kodėl prieš fet reikia santykių? Pirma karta girdziu 😊
Forume ir aš buvau priskaičius, kad kitos gydytojos rekomenduoja, nes suaktyvėja gimda, tai ir mes iš vakaro pasidarėm namų darbus.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai