2012.11.27 21:07 (prieš 13 m.)
gimdziau nepilnai pries du menesius, cezari dare, bet daugiau ten nevaziuociau, nes labai nepatiko,is vaiku skyriaus, bloga prieziura buvo, jokios informacijos nesulaukiau ir ateidavo tik ryte ir daugiau nosies nekisdavo. mano mama akusere, ir kai atvaziavo aplankyt, buvo sekmadienis, tai buvo ir ji pasipiktinusi, nes sako, mes tai ateinam paziuret, paklaust, ar viskas gerai, plius cezaris darytas, o cia ne, jos ant sofkutes telika ziuri sulindusios. neturejau is pradziu pieno ir pradejo kristi svoris maziukei, o to misinuko nenorejo duoti jos, vaikas alkanas, paskui jau eme krauja, tai buvo per mazas cukraus kiekis, paskui jau pati eidavau ir sakydavau, kad duotu misinuko,nu bet esme, kad jokios prieziuros is to skyriaus nebuvo. o tarkim kaip maitinti vaika taisyklingai, tai man parode tik akusere ketvirta para...jau kai tas vaikas to papo net ziuret nenorejo ir neime visai. ir dar tarkim gulejau 7 paras, tai zaisda periso tik viena karta po operacijos. gydytoja net neziurejo to rando, ateidavo, paklausdavo ar viskas gerai ir viskas. kai isejau is ligonines, gal po savaites, pradejo kilti temperatura, maniau kad gal persalau, bet vistiek ant rytojaus nuvaziavau i liginine savo mieste, pas ginekologe, tai pasirodo, kazkur blogai susiuvo kai dare cezari ir pasidare kresulys, temperturea beveik 40 buvo, tai gavau dvi savaites laseliniu, antibijotiku...tai man si ligonine nepatinka
ir ten daugiau nevaziauciau
ir dar vienas juokingas dalykas, kai vyras dave pinigus uz epidura (dave 100) tai gydytoja sako, gal dar 20 :D, tai paskui dar padave 50.