Dovile__ parašė:
lukas 1378 40cm i r gyte 1346 40cm
kiek laiko ligoninei gulejot? ;)
Dovile__ parašė:
lukas 1378 40cm i r gyte 1346 40cm
RuTelea parašė:
menesi, o jus?
varsketukas parašė:
nieko greit uzaugsit,mano vyrukai vienas svere 2340 o kitas 2760
oj kokie dideli ;)
Dovile__ parašė:
menesi, o jus?
vakar paleido, o siandien butu buve menuo kaip ligoninei, ryt ir sekmadieni mano lelem menuo ;)
RuTelea parašė:
vakar paleido, o siandien butu buve menuo kaip ligoninei, ryt ir sekmadieni mano lelem menuo ;)
tai taip pat tada ir jus
o kodel anskciau gimdymas ivyko?
Dovile__ parašė:
tai taip pat tada ir juso kodel anskciau gimdymas ivyko?
Man prasidejo nereguliarus paruosiamieji saremiai, ir per juos man kaklelis vertis pradejo, kai atvaziavau jau 3cm buvo atsiveres, tai stabde ir brandino plauciukus para laiko, o po to per 4h nuo reguliariu saremiu pagimdziau.
RuTelea parašė:
Man prasidejo nereguliarus paruosiamieji saremiai, ir per juos man kaklelis vertis pradejo, kai atvaziavau jau 3cm buvo atsiveres, tai stabde ir brandino plauciukus…
man panasi istorija pagulde 28 sav su cm ir brandino plaucius stabde veikla ir dvi sav pavyko dar istempt
RuTelea parašė:
Taip ir buvo ;) viena 23:48h kita 00:04h ;)
kaip fainai šitaip man kai viena viena diena kita kitą..
RuTelea parašė:
Man prasidejo nereguliarus paruosiamieji saremiai, ir per juos man kaklelis vertis pradejo, kai atvaziavau jau 3cm buvo atsiveres, tai stabde ir brandino plauciukus…
mum irgi plaučiukus brandino gimėm lygiai 34sav, man pradėjo tekėt vandenys po truputį..
jolivalu parašė:
mum irgi plaučiukus brandino gimėm lygiai 34sav, man pradėjo tekėt vandenys po truputį..
Man vandenis kirpo pries stumima.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai