Oliasha parašė:
Ivanauskiene,
Oro drekintuvas atrodo,kad pasiteisino, nakti miegojo ramiau ir snargliuku mazia
O ka jis daro? Cia kur dregme sugere ir kur laikot prie lovytes?
Oliasha parašė:
Ivanauskiene,
Oro drekintuvas atrodo,kad pasiteisino, nakti miegojo ramiau ir snargliuku mazia
BaltaLelija parašė:
Mano irgi seilejasi upem,net kai ant ranku sugeba maikes visas isseileti ir ciulpia,o ir ant BB gultuko medini zaisla sugeba burna pasiekti,laizo,net krastini rutul…
Pas mus lygiai tas pats. Viską ką įmanoma pagriebt apseilėja, merliukai kiaurai šlapi, nespėjam keist, jei išsižioja tai besustojimo seilės tysta iki žemės... visi rūbai iškart mano šlapi kai tik paimu, bet dantų lyg ir nematyt
O dėl miego, mes visada eidavom miegoti 9h vakaro iki 3mėn, nuo 3mėn viskas. Nebemiega nuo 9 vakaro, šiaip ne taip užmiegam iki 10. Kiekvieną vakarą yra tas pats - žaidžia, pyksta, šaukia, bet nemiega. Tai kiekvieną vakarą su vyru kaip kokia kančia kol jis užmiega. Supamas išvis nenori būti. Ankščiau ilgasis miegas būdavo 5-6val, nuo 3mėn kaip laikrodis keliasi kas 2val. Pirmą naktį šią miegojo 5val, net išsigandau
Dienos miegas mūsų įvairus, kartais miegam dukart dienoj po valandą, kartais miega kas tris valandas po 15-20min.
Ir suvalgymų mums sunkiai išbūt 2val nuo vieno maitinimo iki kito...
irmeee parašė:
Oro drekintuvas ora drekina
Kazkas rase,kad gerai miegotu nakti diena neleist,as taip maniau,bet nesigauna -pavargsta diena ir luzta,bandziau vakarus"pratemti" bet verslena,tampa suirzes. O dar laika pakeitus dar anksciau nori pabusti,gulam 21.30, o siandien kelesi po 5val,akis trina,bet nemiega,sneka,muistos,vakar 6.30 nors tu ka atsibudo ir viskas,o po 1.5val zirzia kaip nedamiegojes,reik vel migdyt. Va taip kas diena vis kitaip. Kad pati neissimiegu tai dzin,bet ir jis jauciu buna issibalansaves,greit pavargsta paskui po tokio nakties miego.
rimante111 parašė:
Musiskis ir sia nakti kelesi kas valanda kas dvi. Nuprotejimas . Mum jau matosi dantuku smegenelese balti dantukai lauksim kol islys![]()
Pas mus jau koki menesi matosi,tai vis dar laukiam
wukis parašė:
Musiškis lygiai tas pats. O paskutines dienas visiškas košmaras, nes namie miega tik po 15 -20 min. Ir be papo, tai nebent i lauka vezi.
Mamukai, ar nebus čia pilnatis kalta dėl pasikeitusio mūsų mažųjų režimo ir tų nemiegojimų,dažnų valgymų? Maniškiui savaitę darosi tas pats,ką jūs rašot
Zombinėju visiškai,nes jis paryčiais tik pradeda įmigt (kai pasiguldau pas save),bet tada mano vyresnėlė bunda (pvz.šiandien 5:45 val kėlėsi), na ir vyrukas iš paskos. Aba atsuktas laikas neigiamą įtaką daro.Nu totalus kosmosas
Ativsi parašė:
Pas mus lygiai tas pats. Viską ką įmanoma pagriebt apseilėja, merliukai kiaurai šlapi, nespėjam keist, jei išsižioja tai besustojimo seilės tysta iki žemės... visi …
Pas mus nuo seiliu buna paraudimai kartais ant zandu ir smakro,nors nuolat keiciu seilinukus,rubus. tepiau emu organiniu aliejumi, o kuo tepat jei atsiranda?
BaltaLelija parašė:
Kazkas rase,kad gerai miegotu nakti diena neleist,as taip maniau,bet nesigauna -pavargsta diena ir luzta,bandziau vakarus"pratemti" bet verslena,tampa suirzes. O da…
Vaikiukam negalima "neleist miegot". Ir neurologė yra tą sakiusi,ir skičiusi knygoj esu. Tai aš dabar migdau kada tik jis nori - būna,kad po miego net valanda nepraėjusi - jis vėl migdosi.Na ir leidžiu.Nusnaudžia 15 min. ir prabunda žvalus.Matyt tiek teeikėjo. Mums su dienos dažnais miegojimais bėdos nėra.va naktim siautėt kad pradėjo - man nepatinka.
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai