Jovita22 parašė:
Kiekviena maziau ar daugiau ruosiames vistiekas nesakau,kad esu pries dovanas, tik sakau kad ankciau nebuvo tokios mados
o cia matai isizeide kazkas
![]()
Jei atvirai, tai aš irgi nesuprantu kurių galų reikia visiems dovanas dovanot
Na, jei dar ją galimą kažkur panaudot (žvakė, muilas, saldumynai ir pan.), tai dar dar... Bet visokie angeliukai, šaukštai, mentelės ir t.t. nusimeta kur nors giliai į spintą arba dar blogiau - į šiukšliadėžę. Ar tarkim rėmeliai su nuotrauka. Juk tikrai ne visiems patnka dekoruoti dekopažu ar tarkim netinka prie interjero. Manau, kad geriau padovanot rėminimo dirbtuvių čekį kur žmogus išsirinks koks jam gražus. Aš pati turiu porą apipeckiotus vaikiškais baibokais. Jie jau kuris laikas guli rusy. Paprasčiausiai neturėjau kur jų dėt. Kiekvieną kartą kai gaunu kokį iš karoliukų suvertą angeliuką pagalvoju, kad geriau tėvai tuos pinigus būtų išleidę savo vaikui. Kaip tik nesenai išmečiau praėjusios vasaros angeliukus iš karoliukų. Ir išvis, jei jau kažkas dovanojama, tai dovana turi džiuginti, o ne apkrauti ar įpareigoti gavėją.
Arba tiesiog nemato reiklo visko iš eilės pirkti/samdyti.
Čia biški ne į temą, bet... Prieš kurį laiką draugė skundėsi organizuojamom vaiko išleistuvėm iš darželio. Kai kurios mamaitės užsigeidė didžėjaus, limuzino, "jachtos" mariose ir nuomojamų suknelių
Gal man kažkas negerai, nu bet tikrai nesuprantu kurių galų viso to reikia 5-6 metų vaikui. Manau užtektų kokio animatoriaus, torto ir vaišių.