Ingrida1990 parašė:
Mes su valgymu labai puikiai sutariam, ka padarau ta valgois po nakties mp, poto apie 9:30 grudines koses, 13 val- valgom bulve+ (morka/kopustas/cukinija/spara…
Kaip garinti reikia darzoves? Specialu koki apatatuka turite?
Ingrida1990 parašė:
Mes su valgymu labai puikiai sutariam, ka padarau ta valgois po nakties mp, poto apie 9:30 grudines koses, 13 val- valgom bulve+ (morka/kopustas/cukinija/spara…
coliuke82 parašė:
Aš su Beaba garinu, super skaniai išgarina, ir vargo jokio.
bertalucio parašė:
Gal per tirštą duodat ?
Na,bandziau ir skystesne,ir tirstesne,tiketinai mano mazylis nebus vegetaras/veganas ?
coliuke82 parašė:
As tai turiu toki puoda paprasta, kuriame dedasi toks puodas su skylutem
tai as to aparaciuko specialaus nezadu pirkt
bet tikrai galima koki sieteli i puoda idet ir bus tas pats (aisku ne plasmasini :D).
bertalucio parašė:
Net nežinojau ,kad ją dar ir pradurt reikia - tik vakar užsisakiau.
Tai pasidalinkit instrukcija kai gausit
nes as nepagalvojus ismeciau per greit
Ingrida1990 parašė:
As tai turiu toki puoda paprasta, kuriame dedasi toks puodas su skylutemtai as to aparaciuko specialaus nezadu pirkt
bet tikrai galima koki sieteli i puoda i…
Aš pirkau trintuvą-garintuvą tai labai džiaugiuosi ☺ super daiktas
snaigė3 parašė:
Aš pirkau trintuvą-garintuvą tai labai džiaugiuosi ☺ super daiktas
As tikrai tikiu
bet viska namuose turiu atskirai
kazkaip nesinori dar vienu daiktu uzgriozdint spinteles
trintuvas mano visada salia, o virsus jo nedidelis, tai isplaut daug netrunku
Bet buvo mintis...buvo
tik kai vyrui pasakiau, gavau bart...nes kiek cia truksim, tuoj gabaliukais pradesim duot
sandra18 parašė:
Labas mamytes,ar yra tokiu,kuriu vaikiukai labai nenori darzoviu koses:sulaukem pusmecio,bandom pratintis;bandziau bulve,morka,bet nuo abieju net ziaukcioja,net gai…
Mums tokia pat pradzia buvo. Bandem kiekviena diena. Duodavau tiek kiek nori - viena, du tris saukstelius ir po truputi iki 30 g daejom. Dabar jau 100 g suvalgom, bet ragavimai menesi beveik teses. Makalaines nekaitaliodavau. Duodavau priprast prie skonio. Savaite vien bulviu kose, paskui pridejom morkyte, dar po sav kopusta daviau.
Ingrida1990 parašė:
As tai turiu toki puoda paprasta, kuriame dedasi toks puodas su skylutemtai as to aparaciuko specialaus nezadu pirkt
bet tikrai galima koki sieteli i puoda i…
Pas mane irgi toks pat puodas , o ir blenderį atskirai turiu . Tai ir nepirkau to kito .
Ingrida1990 parašė:
Tai pasidalinkit instrukcija kai gausitnes as nepagalvojus ismeciau per greit
![]()
Gerai , kai gausiu - pasidalinsiu. Man atrodo Svajonėse tokią turėjo ?
Nu nemaniau kad dar turesiu krutu bedu taciau.Vakar neisio neisto pradejo skaudet kruty tempa pakilo iki 38,5 vaikuty maitinu.
Taciau ar galiu siandine vel tempa 38,5 vakar isgeriau pracatomolio,lyg nieko neskauda tik galva ir kruti ar tai nuo kruties tokia auksta tempa ?ar galiu maityt?ka daryt?
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai