Pegi parašė:
Sveikos, o kiek laiko nesiojate po maitinimo maziukus? As diena 30 min nesioju, jei neatrugsta. O nakti retai atrugsta, bet nors ir jei atrugsta nesioju pusvalandi.
Nakti isvis neatrugsta, pavalgo ir uzmiega
Pegi parašė:
Sveikos, o kiek laiko nesiojate po maitinimo maziukus? As diena 30 min nesioju, jei neatrugsta. O nakti retai atrugsta, bet nors ir jei atrugsta nesioju pusvalandi.
Nakti isvis neatrugsta, pavalgo ir uzmiega
snaigė3 parašė:
Ten nuo 2 mėn.
Nuo 6 mėn pereinama į didesnį, drauge su mama, o iki tol pačiai šlapintis nereikia…
O kaip ar patinka vaikučiui tos mankštos vonelėje?
Manoji tai dažnai su ašarom išbūna ten.
Čiukčia parašė:
O kaip ar patinka vaikučiui tos mankštos vonelėje?Manoji tai dažnai su ašarom išbūna ten.
![]()
Patinka visai, kartais paverkšlena, bet šiaip vandenį be galo myli ☺
Pegi parašė:
Aciu visoms mamytems uz atsakymus!![]()
Jūs nepavargstat naktį kilnoti ir laikyti? Aš naktį niekada nekeliu, nes visad pirma nulūžtu.
Gretutee28 parašė:
Jūs nepavargstat naktį kilnoti ir laikyti? Aš naktį niekada nekeliu, nes visad pirma nulūžtu.
Pavargstu ir pati labai smulki esu. Jokiu kilogramu neliko po gimdymo. Visi kas pamato sako, kad dabar dar maziau nei pries nestuma, nors buvo visada xs dydis. O mazylis dabar jau tikrai virs 7kg sveria. Tai labai sunku man tiek laikyti. Bet kazkaip maniau, kad butina, kad neatpiltu.
Gretutee28 parašė:
O jusu mazyle ant nugarytes miega?
Pegi parašė:
Pavargstu ir pati labai smulki esu. Jokiu kilogramu neliko po gimdymo. Visi kas pamato sako, kad dabar dar maziau nei pries nestuma, nors buvo visada xs dydis. O m…
Aš kadangi 2metus pilnos nakties neesu miegojus,tai man kiekviena miego minutė naktį aukso vertės
Pegi parašė:
O jusu mazyle ant nugarytes miega?
Mūsų lovoj neapsiverčia,bet lovytėj dažnao randu ant pilvuko,nes kaip išmoko vartytis,tai tik padėk ant kieto pagrindo ir žiūrėk apsivertus
snaigė3 parašė:
Patinka visai, kartais paverkšlena, bet šiaip vandenį be galo myli ☺
Fainai, kad ten galit lankyt, matyt prie jusu neprikibo nugaros problemos, as ten negaliu lankysis, nes kaip zinia pacioms viska reikia daryti, o man tokioj padetyje jau po minutes atjungia nugara :/
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai