Loretamd parašė:
Gal kuriai jau teko gimdyti cia Anglijoje?
As gimdziau uk. Ir turiu keleta draugiu kurios irgi gimde cia
Loretamd parašė:
Gal kuriai jau teko gimdyti cia Anglijoje?
As gimdziau uk. Ir turiu keleta draugiu kurios irgi gimde cia
Eveliuuukas parašė:
Gimdziau pirmagime ir va tuoj antra gimdysiu![]()
Labai idomu
is kurio jus miesto? Gal galit pasidalint kokius daiktus reikia i ligonine pasiimti, nes zinau kad kiek skirias cia nei Lietuvoje, daug ka duoda ligonineje. Taip pat gal galit pasidalinti gimdymo patirtimi cia? Is kokio jus miesto?
Loretamd parašė:
Labai idomuis kurio jus miesto? Gal galit pasidalint kokius daiktus reikia i ligonine pasiimti, nes zinau kad kiek skirias cia nei Lietuvoje, daug ka duoda ligon…
Gimdziau Ormskirk hospital as pati is Southporto mazdaug valanda kelio iki Liverpool
As asmensikai emiau viska viska savo ir daba sudeta tase viskas mano nenoriu nieko ligonines nes savi daiktai savi, aisku maziau rubu emiau visokiu leliukui ir pns nes ne laiko ilgai cia
As nieko blogo negaliu pasakyt apie uk daktarus, viskas kuo puikiausiai ir sklandziausiai vyko man per gimdyma is mediku puses neturiu nieko blogo ka pasakyt
Eveliuuukas parašė:
Gimdziau Ormskirk hospital as pati is Southporto mazdaug valanda kelio iki Liverpool![]()
Nu gera girdet, nes as is Mancesterio ir visom aplinkui pazistamom buvo komplikuoti gimdymai, tai ir daktaru darbas nezavi. O paklausiu tokio atviro klausimo, gal ir nenoresit atsakyti... bet idomu kokiu budu pasalino placenta? Pati isstumet ar rankiniu budu daktarai istrauke? Nes kiek tenka girdet daktarai nieko nelaukia ir traukia patys, nu kazkas baisaus man, sakiau nuejus pas midwife paklausiu
Loretamd parašė:
Nu gera girdet, nes as is Mancesterio ir visom aplinkui pazistamom buvo komplikuoti gimdymai, tai ir daktaru darbas nezavi. O paklausiu tokio atviro klausimo, gal i…
Man valanda su traukiniu irgi iki Manchesterio
placenta pati istumiau tik suleido vaistus kad lengviau butu, pirma karta girdziu, kad daktarai patys trauktu ?? net nupurte pagalvojus...
Eveliuuukas parašė:
Man valanda su traukiniu irgi iki Manchesterioplacenta pati istumiau tik suleido vaistus kad lengviau butu, pirma karta girdziu, kad daktarai patys trauktu ?? n…
Tai tas man ir neduoda ramybes, sake ant rankos uzvyniojo virkstele pasake sori ir istempe, o paskui kiso ranka ir grande kas liko, nes faktas kad iskart po gimdymo ji nebuvo spejus atsidalinti. Tai man nuskambejo siaubingai, ir dabar vis domiuosi kaip vyksta ar visom taip ar cia tik kad komplikuota kazkas buvo. Nhs puslapyje parasyta kad galimas ir toks variants ir kai savaime... sakiau nuvaziavus reksiu visa gerkle kad man taip nedarytu, jei atsiminsiu aisku:/
Loretamd parašė:
Tai tas man ir neduoda ramybes, sake ant rankos uzvyniojo virkstele pasake sori ir istempe, o paskui kiso ranka ir grande kas liko, nes faktas kad iskart po gimdymo…
Manau maziau jus skaitykit visokias nesamones ir maziau gilinkites kaip kam buvo o daugiau dziaukites nestumu !!!
Sveikos mamytes!:)) laukiuosi savo pirmosios, siuo metu beveik 23 savaites.
pradejau po truputi dometis dekretinemis, kadangi Anglijoje nesu senbuve, nusprendziau pasikonsultuoti su jumis, galbut galesite man pagelbeti. Taigi, keli pagrindiniai klausimai, kas man priklauso ir ko galiu tiketis, jei uk gyvenu ir dirbu nuo 2017-05-10 fabrike kaip temporary worker. Gimdyti noreciau Lietuvoje, po gimdymo su vyru taip pat nebeplanuojame grizti i uk ar tai nedarys itakos dekretiniu ismokoms? Taip pat galbut zinote ka nors apie tevystes atostogas, kurias kiek girdejau, moka 2 savaites vaiko teciui, ar galima jas imti jei mama eina i dekretines? Zodziu, uzveskit ant kelio, aciu!
Eveliuuukas parašė:
Manau maziau jus skaitykit visokias nesamones ir maziau gilinkites kaip kam buvo o daugiau dziaukites nestumu !!!
Na jei jums neidomu jus ir nesidomekit o as noriu zinot kas manes gali laukti, ir zinot ka pasakyt daktaram nuvykus:/
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai