atene2222 parašė:
Mes nuo gimimo naudojam huggies elite soft, jokiu bedeliu neturejom😊
Man tai patinka huggies kad yra guma nugarytej, tai jau tikrai nespaus mažyliui. Kiek kitų naudojus tai niekur daugiau jos nėra, net ir pampers.
atene2222 parašė:
Mes nuo gimimo naudojam huggies elite soft, jokiu bedeliu neturejom😊
Man tai patinka huggies kad yra guma nugarytej, tai jau tikrai nespaus mažyliui. Kiek kitų naudojus tai niekur daugiau jos nėra, net ir pampers.
Sicilija parašė:
Mamos, kuriu vaikai turejo sauskelniu dermatita, per kiek laiko dingo berimai pakeitus sauskelnes?
O kurioj vietoj berimas yra?
Sicilija parašė:
Mamos, kuriu vaikai turejo sauskelniu dermatita, per kiek laiko dingo berimai pakeitus sauskelnes?
Per para naudojant bepanthen. Bet siaip mazei nuo visu beria. Tai keiciant sauskelnes naudojam weleda krema ant zandu
Sicilija parašė:
Na ka, nuo vakar bandom Bleer, bet berimai ir toliau niekur nedingsta, vis parausta labai negraziai... :/ tai dabar galvoju bandyt Bambo arba Huggies. Abu variantai…
Skaitant, kad bėrimai nesibaigia, pagalvojau kad uzpkaaly gali berti ir nuo MP.
Muonsa parašė:
Sveikos! Tikiuosi, kad visos kurios norėjot gavot prieigą prie knygos 🙏 visas pridėjau prie google disko, iš ten galėsit parsisiųsti, nes paprastuoju būdu nepavyko …
Ir man prasyciau: [email protected]
Vasarosgaiva parašė:
Nepatikesit, bet vargingose salyse zindo dar maziau procentu moteru, nei Europoje. PVZ afrikos neissivysciusiose salyse naujagimiams verda kukuruzu klijukus. Taip, …
O. Filmo pavadinimo nepamenat?
Seiwana parašė:
O. Filmo pavadinimo nepamenat?
Ikeliau nuorada. As ta filma per TV maciau, bet kazkas ikele I YouTube. Tik ten truputi pamaisyta, kelios dalys.
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai