GiedreSt parašė:
Mamos labas 🙂 ar duodat vaikam kokios arbatos?
O apie jausmus bunant mama tai labai sunku pasakyt. Man pirmas vaikas. Labai laukt…
Gerti bent iki metų tik vanduo ir MP ☺️
GiedreSt parašė:
O apie jausmus bunant mama tai labai sunku pasakyt. Man pirmas vaikas. Labai laukt…
Gerti bent iki metų tik vanduo ir MP ☺️
GiedreSt parašė:
Ne, tik MP ir vandenį. 👌 Neseniai skaičiau vienoje FB grupėje mamos skundą "ką daryti, vaikas negeria vandens, tik vaikiškas arbatėles..." Ką duodi, tą ir geria. 🤷 Manoji nežino nei kas tos sultytės, nei arbatytės. Nors ir aš pati nežinau, kas tos a la vaikiškos arbatos. 😄
Mes prieš savaitę netyčia palikom pas senelius gertuvę. 🤦 Galvoju: gerai, bus proga normaliai išmokti iš puodelio gerti. Tai visą savaitę "maudėsi", nes kad ir kiek įpilčiau vandens, dalį išgeria, dalį - ant savęs/tėvų/grindų...
Ar jūsų kleckai jau moka neapsilaistydami gerti iš puodelio? 😄☕
Simmone parašė:
Mes prieš savaitę netyčia palikom pas senelius gertuvę. 🤦 Galvoju: gerai, bus proga normaliai išmokti iš puodelio gerti. Tai visą savaitę "maudėsi", nes kad ir kiek…
Oj ne, mūsiškis tai nemoka iš puodelio gerti🙂... mums raidos centre patare pradėti mokytis gerti su tirštais skysčiais, tai pradžioje vaisių tyreles duodavau gerti iš puodelio, o dabar mokomės gerti iš taurelių (kurios būna pridėtos) žuvų taukus, imunitetą stiprinantį sirupą🙂
ziemaziema parašė:
Mamos, ypač pirmakartės, ar gyvenate dideliame džiaugsme augindamos mažiukus? Jau greitai bus metai. Ar džiaugiatės kiekviena diena?
as jei atvirai tai mazai dziaugsmo patiriu nes pervargau. Karantinas emociskai issiurbe, o jau 5 men viena su vaikais nes vyras kiekv laisva minute stato nama, tai grizta tik nakciai. O mano abu vaikai be galo be proto judrus - mazylis ne tai kad begioja bet uzlipa ant stalo, ant palanges, ant sofos, ant lovu.. nu vakar jau ismoko nulipt pats, tai gal palengves, bet siaip negaliu ne 10 sek iseit is kambario nes pyst - ant sofos jau stovi .. pavargau. Dabar nemazai draugu planuoja antrus leliukus kad butu mazas metu skirtumas tai as tiesiai sviesiai sakau nekartociau tokio skirtumo ne uz ka
nors dabar sunku bet poto bus lengva tai kaip nors !
Siandien buvo pirma diena darzely!!!
tai mazius ejo ir nuejo.. tai valanda buvo - tai net neapsidaire ar as esu ar nesu.. nenorejo eit, taip smagiai zaide su vaikais
taip gera kad jam gerai..
ryt liks pusryciam ir iki pietu.
Maniskis blw vaikas, nemoka net ryt tu kosiu.. tai sake ismokys
nes pusryciai ten tik koses!
tai vargsas leliuku maista tures valgyt
Dar kas del blw - labai pasimate skirtumas nuo koseliniu vaiku. Buuvom svtgl vestuvese kur buvo daug vaiku tai maniskis ten kapojo krutineles vistienos, darzoves visas is eiles, vaisius - nu visiskai viska pilnais zandais, tai ne i vestuvininkus visi ziurejo o i ji
o tie vaikai kur kosem auginti - nieko nevalgo.
kaip ir mano vyresnelis aisku
morka grauze dvi dienas - niekas netinka ponuliam tiem. maziausias visus abdejo tai dar kart dziaugiuos kad pasiryzau blw keliu eit
drauges vaikui beveik pusantru metu tai tik dabar mokos kazka i burna det..
sitiek laiko tik koses mama su sauksteliu dave (nes neduok die issiteps) ir mp
aisku jis milziniskas toks, bet labai nesavarankiskas kaip tokio amziaus vaikas..
Simmone parašė:
Mes prieš savaitę netyčia palikom pas senelius gertuvę. 🤦 Galvoju: gerai, bus proga normaliai išmokti iš puodelio gerti. Tai visą savaitę "maudėsi", nes kad ir kiek…
maniskis moka, bet kad ismoktu leidau kiaurai permirkt 100 kart kol ismoko
cia reikia kantrybes norint anksti to ismokyt. ir nebijot keist rubu 5 kart i d.
Simmone parašė:
Moka, geria iš paprastos stiklinės/puodelio jau gal apie du mėnesius. Ypatingų pamokų nereikėjo, gal padėjo tai, kad niekada negavo gerti iš buteliuko, o pradėjus primaitinimą nuo 6 mėn. daviau vandenį gerti iš to "stebuklingojo" neišsiliejančio puodelio
Tiesa, nelaimių vis dar pasitaiko
Geria iš paprastos stiklinės nuo primaitinimo pradžios. Dar pabandžiau pradžiai iš buteliuko, nes buvau įsigijus bendradarbių susitikimui, bet mesdavo ant žemės- nepatiko princesei
po valgio padedu stiklinytę su vandeniu. Palaukiu minutę kitą, atsigeria, paimu
Žaist ir mėtyti neleidžiu..
Mamulė_Mamulė parašė:
as jei atvirai tai mazai dziaugsmo patiriu nes pervargau. Karantinas emociskai issiurbe, o jau 5 men viena su vaikais nes vyras kiekv laisva minute stato nama, tai …
Šaunu! Maniškė irgi visur dėmesio susilaukia dėl blw, daugiausiai - teigiamo. 😅 Kai matau kitus panašaus amžiaus kūdikius, maitinamus tyrelėmis, tai man tokia egzotika atrodo. 🤭✌️
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai