wiolcik parašė:
o jus lankote valstybini, prieme nuo dabar, ne nuo rugsejo?![]()
Privatus iki rugsėjo, nes gale mėnesio grįžtu į darbą.
wiolcik parašė:
o jus lankote valstybini, prieme nuo dabar, ne nuo rugsejo?![]()
Privatus iki rugsėjo, nes gale mėnesio grįžtu į darbą.
wiolcik parašė:
Su tuo kosuliu, tai irgi taip reiketu atsargiai vertinti, tarkim maniskis isiverkia ir po to pradeda koseti, tai kazkas is sono isgirdes irgi galetu pagalvoti, jog …
Tai būtent individualiai reikia vertinti, jeigu kartais kosteli, gali tai ir du mėnesius būti, tai ką biuletenyje tiek būsi... O beto jau ir nieko neužkrėstų vaikas.
TaipNe parašė:
Zinoma cia nuo visko priklauso kas per kosulis, pas mus irgi taip buvo, ir gavos plauciuose karkalai, teko antibiotikus gert. Bet irgi reikia atskirti koks kosulis …
Kadangi aš labai atsargi su vaistais, tai net su sirupu atsargiai. Mano gydytoja tai linkusi tą rimtesnį duoti kur nuo trijų metų Brontex. Iš tikrųjų jis veiksmingas, o taip bijojau. Kai Covid buvo tik tris kartus daviau ir kaip ranka nuėmė kosulį.
Liepa07 parašė:
Kadangi aš labai atsargi su vaistais, tai net su sirupu atsargiai. Mano gydytoja tai linkusi tą rimtesnį duoti kur nuo trijų metų Brontex. Iš tikrųjų jis veiksminga…
Pas jus gal slapias buvo ir padejo brontex?
man sake kad brontex duodamas tik tada kai slapias kosulis, ir vaistininke grieztai pasake ir da uzrase ant dezutes.as jam prie bronchito daviau, tai da blogiau buvo
TaipNe parašė:
Atsikosėdavo, bet kosėdavo tik naktį.
wiolcik parašė:
yra ivex berods, kuris universalus, nuo 1 m. tinka tiek sausam, tiek slapiam kosuliui, yra sirupai grynai kai kazkoks veisknys dirgina gerkle, pvz sloga, dulkes, al…
Ivex turim, ir pati vartojau kelis kart. Ten zoleles ir saldus, daktarei kai pasakiau, sake tas pats ciobreliu saldi arbata 😃
Eustoma parašė:
Na liga beveik niekada neprasideda nuo kosulio. Tas tikras kosulys, kur reikia sirupų yra jau komplikacija, kurią reikia gydyt. O pradžioj tas kosulys būna nuo sna…
Tikrai jus teisingai sakote. Siandien apsilankeme pas gydytoja, tai nera kosulio. Nors uzsikoseja namie iki apsivemimo. Bet daktare patikrino ir sake kad tiek snargliu nosyje kad nusileido i gerkle. Sake visa kita savaite be darzo, o as nuo pirmadienio pradejau dirbti 😁
TaipNe parašė:
Vakar vaistininke pasiule brontex ir man ir vaikui, bet nezinau man rodos as dar labiau pradejau koseti...
Er_Nesta12 parašė:
Vakar vaistininke pasiule brontex ir man ir vaikui, bet nezinau man rodos as dar labiau pradejau koseti...
Netinka reiskias, nes jis skatina atiskosejima, o jei nera ko atkosyt,tai pjauna krutine..
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai