Mike parašė:
Sveika, man priklauso tokio pacio dydzio ismokos, kaip ir su pirmu vaiku😊
Sveikinimai su antru vaikuciu
kaip jauciates, kaip gimdymas, ar yra skirtumas nuo pirmo?
Mike parašė:
Sveika, man priklauso tokio pacio dydzio ismokos, kaip ir su pirmu vaiku😊
Sveikinimai su antru vaikuciu
kaip jauciates, kaip gimdymas, ar yra skirtumas nuo pirmo?
wiolcik parašė:
Sveikinimai su antru vaikuciukaip jauciates, kaip gimdymas, ar yra skirtumas nuo pirmo?
![]()
Labai ačiū!😊 pirmą kartą ilgai išsikankinau ir viskas baigėsi extra cp. Šį kartą bandžiau pati gimdyt, bet kaklelis vėl nesivėrė, tai nekankino ir padarė cp. Todėl dabar pati jaučiuosi žymiai geriau, neiškankinta ir pailsėjus 😊
Mike parašė:
Labai ačiū!😊 pirmą kartą ilgai išsikankinau ir viskas baigėsi extra cp. Šį kartą bandžiau pati gimdyt, bet kaklelis vėl nesivėrė, tai nekankino ir padarė cp. Todėl …
Sveikinu 🤗
Mike parašė:
Labai ačiū!😊 pirmą kartą ilgai išsikankinau ir viskas baigėsi extra cp. Šį kartą bandžiau pati gimdyt, bet kaklelis vėl nesivėrė, tai nekankino ir padarė cp. Todėl …
Sveikinimai 🙂 🎈
Mike parašė:
Sveikinimai 💐🎈 ar jau susipažino sesės? Įdomu, kokia reakcija balandinukės į mažą sesutę 😊 maniškis pamatęs mažesnį už save vaiką ar kūdikį, tuoj paglostyti nori, apkabinti, pabučiuoti, bet kažin kaip būtų, jei namie atsirastų, kas dažniau prie mamos priglaudžiamas 😁
Delicacy parašė:
Sveikinimai 💐🎈 ar jau susipažino sesės? Įdomu, kokia reakcija balandinukės į mažą sesutę 😊 maniškis pamatęs mažesnį už save vaiką ar kūdikį, tuoj paglostyti nori, a…
Ačiū visoms už sveikinimus! 😊 sesės jau susipažino. Balandinukė myluoja, bučiuoja sesę, padeda pampersus keisti. Maitinant prieina prie mūsų, prisiglaudžia prie krūties ir vaidina, kad pienelį kartu su sese valgo. Tai kol kas pradžia visai nebloga sakyčiau😊
Gertrūdžiukas parašė:
Sveikos, tos kurios suzinojote jog gavote darzelius..🙂🌺kaip jauciates? Uztikrintai ar turite kokiu baimiu, ar abejojate ar ne per anksti???....🙂🌿
Labas. Visokių minčių būna. Bijau, atrodo, jau vien minties, kad darželyje palikti reikės 🙈 bet, tikiuosi, kad jam ten patiks. Adaptacija sunkesnė man bus turbūt, nei jam 😁
Gertrūdžiukas parašė:
Sveikos, tos kurios suzinojote jog gavote darzelius..🙂🌺kaip jauciates? Uztikrintai ar turite kokiu baimiu, ar abejojate ar ne per anksti???....🙂🌿
Pradėjo lankyti darželį kovo mėn. Man tai vienareikšmiškai vaikui geriau daržely. Jei tų sirgimų nebūtų, būtų tobula. Mokosi visokių dalykų, prisigalvoja veiklų, režimas geras, mokosi su vaikais būt, savarankiškumo mokosi. Gal kitos mamos mažiau tinginukės nei aš, bet aš tikrai tiek užsiėmimų namie nesuteikiu
Eustoma parašė:
Pradėjo lankyti darželį kovo mėn. Man tai vienareikšmiškai vaikui geriau daržely. Jei tų sirgimų nebūtų, būtų tobula. Mokosi visokių dalykų, prisigalvoja veiklų, re…
100% jums pritariu!
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai