vaivele parašė:
Matau pas jus toks pat amžiaus skirtumas tarp vaikųplanavote taip?
Taip, norėjome kad du iki 2 metų būtu, taigi spėjome į ta tarpą ☺️ o kaip jūs?
vaivele parašė:
Matau pas jus toks pat amžiaus skirtumas tarp vaikųplanavote taip?
Taip, norėjome kad du iki 2 metų būtu, taigi spėjome į ta tarpą ☺️ o kaip jūs?
Pupel parašė:
Sveikos! Jungiuosi prie grupės, dar nedrąsiai beet!
Pirmas ir begalo lauktas neštumas, šiai dienai 5+2🤰🏻
Ka turim omeny tyrimo nedarė? Nežiūrėjo echoskopų ar kaip?
Slapukė mamytė parašė:
Nedare jokiu tyrimu, nei kraujo nei ECHO
Slapukė mamytė parašė:
Žinokit pas mane tas pats, nuvykau 6 savaičių (pas akušerę), taigi nieko nei žiurejo nei tikrino, tik užrašė pas ginekologę, labai keista, nes su pirmu nėštumu iškarto pas ginekologę ėjau 6 savaičių ir tik veliau pas akušerę ir t.t.. gal tvarkos pasikeitė 🫣
KornelijaR parašė:
Žinokit pas mane tas pats, nuvykau 6 savaičių (pas akušerę), taigi nieko nei žiurejo nei tikrino, tik užrašė pas ginekologę, labai keista, nes su pirmu nėštumu iška…
Iš vienos pusės gal ir gerai,bet kai esu patyrusi persileidimą tai tikriausiai nuprotėčiau,nors aišku po savo 5 sav apsilankymo negeriau jaučiuosi. Kad nieko nematė tai prigasdino ir galvoj bardakas. O bučiau tiesiog nėščia
Slapukė mamytė parašė:
Iš vienos pusės gal ir gerai,bet kai esu patyrusi persileidimą tai tikriausiai nuprotėčiau,nors aišku po savo 5 sav apsilankymo negeriau jaučiuosi. Kad nieko nematė…
Viskas bus tvarkoje, kaip ir viena Kauno klinikų ginekologė yra pasakiusi, kad echoskopija yra tik šešėlių "metas", ir kartais nepamato ar nepasirodo tie mažiukai, tiesiog reikia laukti dar ☺️
Slapukė mamytė parašė:
Iš vienos pusės gal ir gerai,bet kai esu patyrusi persileidimą tai tikriausiai nuprotėčiau,nors aišku po savo 5 sav apsilankymo negeriau jaučiuosi. Kad nieko nematė…
Man irgi labai neramu,aš prieš tai tris persileidimus turėjau..dabar dar matė tik nėštumą, kitas vizitas 17d, anksčiau tinkamu laiku ir privačiai ne kažką yra nueit.
Sveikos merginos.🫠 Žiauriai bijau. Du testai teigiami, seselė patvirtino neštuma pagal testus,bet dar nežinau ar tiksliai laukiuosi, žiauriai bijau🥹. Krūtinė žiauriai jautri, paskutinės dienos buvo kovo pabaigoje🙈. Staigiai pasisukus ar apsisukus lovoje ar sedint maudžia pilvo apačią, tačiau pabuvus ramiai praeina, normalu? Pirmadienį padarė kraujo ir šlapimo tyrimus, dar atsakymo nežinau, apsilankymas pas gydytoją birželio 17d. Žiauriai baisu. Būtų pirmas neštumas. Ar dėl pilvo maudimo reikėtų susirūpinti?
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai