2021.03.30 22:57 (prieš 5 m.)
Zaneta.Z parašė:
O miego regresas jam jau buvo? Nes aš savajai, per miego regresą, įprotį naktį užmigti ir ramintis krūtimi išugdžiau. Tai dabar sunkiai sekasi atpratinti. Naktį išm…
Lyg ir buvo miego regresas, nes pamenu link 4 mėn. kai prastai miegojo 🤔 Bet gal ten buvo koks augimo šuolis, o čia regresas, nes paryčiais neramiai miega ir pabunda anksti, kai dar tamsu ir nebemiega 🥴
Su tuo užmigimu žindant, tai su vyresnėliu buvo taip, kad kažkur nuo 3 mėn. miegojo puikiai pats, bet apie 7-8 mėn. pradėjo dažnai keltis, gal koks augimo šuolis buvo, bet vis duodavau krūtį, nes greičiausiai nuramindavo ir įprato, po to gal 4 mėn., pavasario pab. ir visą vasarą buvau praktiškai be miego, nes keldavosi kas 1-2 val. ir norėdavo krūties, vos pačiunkdavo ir imdavo snausti, tada atgal į lovytę iki kito kėlimosi ir taip visą naktį... Kai jam buvo beveik metukai susiėmiau, nes jau man labai blogai buvo dėl miego trūkumo, tai nusiteikiau, kad būsiu be miego dar mėnesį, bet atpratinsiu ir atpratinom su vyru 💪 Tai pavyks ir jums atpratinti, jeigu nėra labai bloga situacija ir pavyksta pisėtinai pailsėti, tai galit neskubėti kol kas 🙂