Barbebratz parašė:
Sakykite gal žinote ar panašu į iltyni dantuką ?
Taip iltinis pareina
Barbebratz parašė:
Sakykite gal žinote ar panašu į iltyni dantuką ?
Taip iltinis pareina
Barbebratz parašė:
Šoniniai kandžiai jau yra mamytes todėl ir klausiu...4 dantukai apačioje išlindę juk matosi![]()
Akivaizdžiai iškart matosi na bent man. Tikrai sulauksit iltiniu tik jie kaip krūminiai truputi sunkiau kalasi. Kokie gražūs perliukai🥰 mes nei vieno dar neturim😳 ir nepanašu,kad greit turėsim. Jau neramu man.manau privačiai nusivesiu kad apziuretu nes šeimos gydytoja sako viskas normalu.bet mano dukros vyresnes 9men turejo po kelias poras dantu
karolitte parašė:
Akivaizdžiai iškart matosi na bent man. Tikrai sulauksit iltiniu tik jie kaip krūminiai truputi sunkiau kalasi. Kokie gražūs perliukai🥰 mes nei vieno dar neturim😳 i…
Mano dukrai pirmas išdygo 3 mėn o sūnui tik 10 mėn. Tai kiekvienam vaikui skitingai🙂
karolitte parašė:
Akivaizdžiai iškart matosi na bent man. Tikrai sulauksit iltiniu tik jie kaip krūminiai truputi sunkiau kalasi. Kokie gražūs perliukai🥰 mes nei vieno dar neturim😳 i…
Nusiraminkit, mano dukterėčiai pirmas dantis tik metu laiko išdygo
O mums dabar tik antrasis apačioje teišdygo. Ar gali būti, kad dėl tų dantų mažylė nemiega praktiškai ir žyzdama krūtį dejuoja lyg skaudėtų kažką, darosi jau neramu, tokia mieguista visa diena, bet miegoti neina, nebent pusvalanduka numiega viena pakaituka ir tiek, o naktimis N kartų keliasi 😔
Katažyna95 parašė:
Mazyle atsitrenke zaisdama manieze i sita metalini stulpa ar kaip ji cia pavadinti. Guzo kaip ir neapciuopiu bet va taip keistai raudona. Cia nieko baisaus ?
Baika cia, iki vestuviu uzgis😄 maniskis ropoja kaip raketa, stojasi, tai nespeja viena melyne uzgyt kaip kita isistato.
karolitte parašė:
Mums beveik 10 men. O dantų neturime,nors visos dantenos sutinusios, nors sunus tokio laiko jau 8dantis turėjo. Bet nesuku galvos dėl dukros iki metuku laiko, jei iki tol nepasirodys tada vesiu parodyti. Žinau vaikų kuriems pirmi dantys tik virs metu laiko isdygo. O jūs galvojate kad nuvedus privaciai kazka kitka pasakyks,abejoju, ar ka padarys tikrai ne.
Tinaina parašė:
Baika cia, iki vestuviu uzgis😄 maniskis ropoja kaip raketa, stojasi, tai nespeja viena melyne uzgyt kaip kita isistato.
Zinoma uzgis 😄 tik keista islindo ne guzas o deme keistos formos 😄 bet siandien jau pagerejo situacija
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai