Indrėė11 parašė:
Pas mus bus Ariana, jau prilipo vardas, jau ir kalbinam pilvelyje Arianos vardu 😊 kai bus (jei kada bus) berniukas bus Aironas, senei išrinktas vardas😊
Mes pirmą norėjom Ariana, bet gavosi Evan 😁
Indrėė11 parašė:
Pas mus bus Ariana, jau prilipo vardas, jau ir kalbinam pilvelyje Arianos vardu 😊 kai bus (jei kada bus) berniukas bus Aironas, senei išrinktas vardas😊
Mes pirmą norėjom Ariana, bet gavosi Evan 😁
Terax parašė:
Kokiu uzkandziu planuojate pasiimti i ligonine (po gimdymo) ?
šiaip neplanavau nieko imti, nes ir su pirmu nieko nesivežiau. Beeet namuose buvo šokolado plytelė, pora Corny batonėlių tai ir įsimečiau į kišenėlę tašės, ai dar kelis pakiukus 3in1 kavos
Terax parašė:
Mes 3in1, bandelių, paėmiau slyvų sulčių. Reikės kažko dar, sugalvosiu
Sausainių kokių. Lidle yra įdomybių
Terax parašė:
Isidejau vandens buteliuka, maza termosa, arbatos pakeliu, belvita sausainiu, labai skaniu karameliniu vafliuku is lidl,dziovintu slyvu... Ir jei bus galimybe ta pacia diena kokiu vaisiu prigriebsiu ka turesiu
Indrėė11 parašė:
Na ka šiandiena kelnaitėse pamačiau žėlė gabaliuką... itariu besišalinantį kamštį, bet kiek domėjaus jisai gali šalintis ir kelias savaites jei be kraujo, poryt pas…
Aš irgi rytoj pas daktare vaziuosiu nuo ryto eko ziures 😇 idomu ar gimdos kakteli tikrins, gal kurios zinot kaip ten buna 38sav ar tikrina? Su pirma 38 pagimdziau tai ligoninei ziurejo tik 😁
Muere parašė:
Isidejau vandens buteliuka, maza termosa, arbatos pakeliu, belvita sausainiu, labai skaniu karameliniu vafliuku is lidl,dziovintu slyvu... Ir jei bus galimybe ta pa…
Aš pasiėmiau užpilamų košių,riešutų,batonėlių. Vandens na gal kavos imesiu dar.
Pasidalinsiu savo istorijos tesiniu po gimdymo 34 savaite. Kaip minejau, man nustate sunkia preeklampsija ir skubiai dare cezario operacija. Vis dar esu Antakalnyje. Vaikui siandien lygiai savaite ir pagaliau gavau ji priziureti i palata. Intensyviosios terapijos skyriaus komanda - tikrai gera, padejo visokeriopai, slauges tikrai draugiskos, geranoriskos ir profesionalios, tik kartais ju nurodymai nesutampa, bet visumoj esu labai patenkinta. Pradzioj planavome buti su vyru, bet viskas susikloste taip, kad esu viena. Norejau imt mokama palata, bet apsigalvojau ir tikrai nesigailiu, nes, nors ir buvau su palatos kaimyne, tai visiskai netrukde ir nekele jokio diskomforto. Vis paplepedavom tai nuotaika tikrai pageredavo. Tai, merginos, tikrai nebijokit imt paprasta palata. O toliau - keletas dienu dar stebejimui ligonineje ir keliausime namo. Net sunku patiketi, kad jau turiu savo vaika salia, nors jis turejo dar buti pilvelyje.
Piramide parašė:
Pasidalinsiu savo istorijos tesiniu po gimdymo 34 savaite. Kaip minejau, man nustate sunkia preeklampsija ir skubiai dare cezario operacija. Vis dar esu Antakalnyje…
sveikinimai. kokio ūgio ir svorio gimėte? nes aš irgi dėl sunkios preklampsijos 35 sav. pagimdžiau prieš 6 savaites.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai