Leyla parašė:
tai šaunuolė, tikrai prakalbslaukit arba zuikiu ola instoje ar youtube pilna patarimų
Ačiū ❤️
Leyla parašė:
tai šaunuolė, tikrai prakalbslaukit arba zuikiu ola instoje ar youtube pilna patarimų
Ačiū ❤️
Leyla parašė:
Nekalba, sunkiai reaguoja į vardą, lankomės raidos centre. Jeigu nėra daugia kabliukų, kalbos suvokimas geras, nepergyvenkite. Jeigu yra daugiau kabliukų verta pasi…
Į kokius dar kabliukus siūlytumėt atkreipt dėmesį 👀?
Mūsų ir čiauška daugiausia savaip. Bet visus atpažysta atskiria, šunis ir tuos pagal vardus parodo kur kuris 🙈
O močiutė vis nenustoja komentuot "ar tikrai pagL amžių čia tiek gana" 🙈🙈🙈
Nerko parašė:
Mūsų ir čiauška daugiausia savaip. Bet visus atpažysta atskiria, šunis ir tuos pag…
Mane irgi iš vėžių išmuša tie komentarai kitų... 🙈
Oj su tais visų komentarais..Atsimenu su pirmuoju vaiku vis komentuodavo ko nekalba,tai net pas logopedę vedėme,bet pradėjus lankyt darželį greit pradėjo kalbėti.Dabar su mažyle vis kalba visi ko neduodu dar tam tikro maisto(alergiška daug kam),kodėl dar mp maitinu..Na bet dabar palinksiu galvą ir darau vistiek savaip😊
Ievuciukas123456 parašė:
Oj su tais visų komentarais..Atsimenu su pirmuoju vaiku vis komentuodavo ko nekalba,tai net pas logopedę vedėme,bet pradėjus lankyt darželį greit pradėjo kalbėti.Da…
Jooo. Aš jau nė nebesakau, kad maitinu. Nes teta iš proto išeitu. Kodėl taip ilgai.. mano laikais... taip toliau ir panašiai 🙈 varo iš proto
Nerko parašė:
Mūsų ir čiauška daugiausia savaip. Bet visus atpažysta atskiria, šunis ir tuos pag…
Jeigu jums daugiau niekas nekliūna ir neieškokit... aš paskaičiau, ką turi mokėt, forume daug visko ir matau, kad mano vaikas nemoka, nesupranta toli gražu...
Leyla parašė:
Jeigu jums daugiau niekas nekliūna ir neieškokit... aš paskaičiau, ką turi mokėt, forume daug visko ir matau, kad mano vaikas nemoka, nesupranta toli gražu...………
Tai gal aš nepataikau paskaityt 👀
Dabar va užkliuvo šis straipsnis. Man jis toks realiai adekvatus atrodo 🙈🌹
https://www.sumanimama.lt/vaiko-raida/kas-vaiko-raidoje-yra-norma-o-kas-jau-ne/
Nerko parašė:
Tai gal aš nepataikau paskaityt 👀
Gal su jūsų vaiku viskas ok
pvz nemėgdžioja veiksmų, garsų. Dabar jau šiek tiek mėgdžioja veiksmus, bet labai retai. O metukų išvis neimitavo, net į veidą žiūrėjo rečiau. To pasekoje neploja, nerodo ate ir tt. Dabar jau pradėjo ploti, bet ate nerodo
Leyla parašė:
Gal su jūsų vaiku viskas okpvz nemėgdžioja veiksmų, garsų. Dabar jau šiek tiek mėgdžioja veiksmus, bet labai retai. O metukų išvis neimitavo, net į veidą žiūrėjo…
Na su garsais ir nesu tokia tikra dėl mėgdžiojimo. O kokius turėtų ? Nes pas mus jokiu au ir miau tikrai nesako, nors namie ne tik knygutes vartom bet ir du ciuciai ir viena katė šmirinėja aplink 🙈
Su veiksmais kaip ir ok beždžionėlė neprasta 🙈
Broliai kai bando į lauką aprengt tai viską pareguliuoja iš kur paimt kur uždėt 🙈 bando ir pati batukus, kepurę, striukę. Aišku belekaip 🙈
Nerko parašė:
Na su garsais ir nesu tokia tikra dėl mėgdžiojimo. O kokius turėtų ? Nes pas mus jokiu au ir miau tikrai nesako, nors namie ne tik knygutes vartom bet ir du ciucia…
Mano suvokimu turėtu apskritai ką nors kartot nebūtinai konkrečius garsus. Gali būt net ir melodija pvz. Na tiesiog aš sėdau vaiko mokint ir matau nieko neišeina, nes a) nežiūri į veidą
net nebando nieko kartot
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai