Laurute322 parašė:
Tai jus apziuri echoskopu?
Tai va tik tuos 2 ekoskopu privomus ir tedare. Daugiau tik pamatuoja pilvo apimti,mano svorį,spaudimą,vaiko širdies dužius ir šlapimo tyrimas. Visą apžiura vizito metu.
Laurute322 parašė:
Tai jus apziuri echoskopu?
Tai va tik tuos 2 ekoskopu privomus ir tedare. Daugiau tik pamatuoja pilvo apimti,mano svorį,spaudimą,vaiko širdies dužius ir šlapimo tyrimas. Visą apžiura vizito metu.
Viktorija.87 parašė:
Sveikos,kaip matau viso daug maž žinot vaikelio svorį. Kaip jums ji nustatė? Nes man 35 savaitę ir nieko panašaus gydytoja nežiūri ir nesako. Tai gydytoja nepadaro …
Na mano atveju lankausi kk del gd tai ir echo daugiau daro, nes jei nebūtų gd ir niekas neziuretų echo nes jei nera jokių bėdų tai daugiau ir nedaro( tipo nepriklauso)
Stasela parašė:
Na mano atveju lankausi kk del gd tai ir echo daugiau daro, nes jei nebūtų gd ir niekas neziuretų echo nes jei nera jokių bėdų tai daugiau ir nedaro( tipo nepriklau…
Mano gine sake, pagal naujus isakymus 35sav priklauso echoskopas
visoms nestukems. Del to visos matyt ir zino svori. Cia speju ir medikam ir mamytems patogu, numato kokio svorio gims vaikas ar yra kokiu indikaciju gimdyma skatinti irtt.
Viktorija.87 parašė:
Tai va tik tuos 2 ekoskopu privomus ir tedare. Daugiau tik pamatuoja pilvo apimti,mano svorį,spaudimą,vaiko širdies dužius ir šlapimo tyrimas. Visą apžiura vizito …
Na turetu apziureti bent tris kartus viso nestumo metu, jau jums 37sav tai turetumet zinoti kiek mazdaug vaikelis sveria..
Pamatuoja viska echoskopo pagalba ir preleminariai pasako svori.
Kada jus paskutini karta ziurejo? Nei kart nepasake svorio mazylio?
Laurute322 parašė:
Na turetu apziureti bent tris kartus viso nestumo metu, jau jums 37sav tai turetumet zinoti kiek mazdaug vaikelis sveria..
Nei karto nepasakė,prieš savaitę apžiūrėjo tik paviršutiniškai. 18 d. Einu streptokoko tyrimą. Bet apie kitką ji nekalbėjo kažkokių kitų tyrimų.
Viktorija.87 parašė:
Nei karto nepasakė,prieš savaitę apžiūrėjo tik paviršutiniškai. 18 d. Einu streptokoko tyrimą. Bet apie kitką ji nekalbėjo kažkokių kitų tyrimų.
Man visuomet pakomentuoja, kai ziuri echoskopu ir i nesciosios knygele iklijuoja lapa, tenais buna viskas surasyta, matmenys, svoris.
Laurute322 parašė:
Man visuomet pakomentuoja, kai ziuri echoskopu ir i nesciosios knygele iklijuoja lapa, tenais buna viskas surasyta, matmenys, svoris.
Ekoskopa tedare 2 kurie pagal planus turi daryti. Daugiau niekada nedarė.
Viktorija.87 parašė:
Tai va tik tuos 2 ekoskopu privomus ir tedare. Daugiau tik pamatuoja pilvo apimti,mano svorį,spaudimą,vaiko širdies dužius ir šlapimo tyrimas. Visą apžiura vizito …
Jus gal is jonavos? Nes ir man ta pati daro tik
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…