Dianastre parašė:
Sveiki, kadangi praita žiemą nenuvylė Name it firma, tai ir šią žiemą nusipirkom nauja🥳
O patogu buvo vaikui? Kokį dydį nusipirkote (ar didinti jie)? Jie šiek tiek storoki man pasirodė, tai galvoju ar patogu vaikui judėti bus
Dianastre parašė:
Sveiki, kadangi praita žiemą nenuvylė Name it firma, tai ir šią žiemą nusipirkom nauja🥳
O patogu buvo vaikui? Kokį dydį nusipirkote (ar didinti jie)? Jie šiek tiek storoki man pasirodė, tai galvoju ar patogu vaikui judėti bus
Chinchinke parašė:
as kaip tik irgi apie kombius svarstau, tik is kitos puses tupruti![]()
Visada naudoju Nikwax skalbiklį ir impregnavimo priemones pūkiniams kombinezonams ar striukėms. Skalbiu skalbyklėje vilnos rėžimu ir po to dedu į džiovyklę spec pūkų rėžimu. Būna idealiai išpurenti kaip nauji

Klubnika parašė:
Sveikos:)kokius žieminius kombinezonus ir batus perkate?![]()
Sveiki. Kombį renkuosi Lassie, tik nežinau ar bus geras 74, jei nešioja įprastai 80/86 dydį.
Batus Lasocki Star CI12-1719-03(II)DZ, bet tik todėl kad nebuvo parduotuvėse kitų batų šiltesnių, o važiavom kur šalta, tai paskui vaikųčiojo su jais ir prie 7 laipsnių, tai kojos šaltos buvo kad ir ką bemaučiau ant pėdučių, tai dabar galvoju pirkti Columbia batus.
Dangustėė parašė:
Sveiki. Kombį renkuosi Lassie, tik nežinau ar bus geras 74, jei nešioja įprastai 80/86 dydį.
Mano vaikis 86-92 nešioja, tai 86 dydžio Lassie pats tas, ne per didelis. Tai jūsiškiam 80 turėtų tikti.
Klubnika parašė:
O patogu buvo vaikui? Kokį dydį nusipirkote (ar didinti jie)? Jie šiek tiek storoki man pasirodė, tai galvoju ar patogu vaikui judėti bus![]()
Pirkom palei savo nešiojamą dydį šiuo atveju 92. Tai jis toks oversize bet nekelia problemu, netrugdo. Su laiku kažkaip apsipranta tas kombis atrodo prisitaiko. Nes anie kažkiek pigesni palyginus su reima Columbia.. bet bent jau praita žiemą nenuvylė 🙏
Šatenė parašė:
Visada naudoju Nikwax skalbiklį ir impregnavimo priemones pūkiniams kombinezonams ar striukėms. Skalbiu skalbyklėje vilnos rėžimu ir po to dedu į džiovyklę spec pūk…
o, aciu labai, toki kaip tik esu radus, galvoju ar geras tas skalbiklis...
o skalbiat su kamuoliukais ar ne? ir galvoju, jei neturiu dziovykles, tai belieka turbut tik dziovinti horizontaliai ir purtyt kas kazkiek laiko...
Chinchinke parašė:
o, aciu labai, toki kaip tik esu radus, galvoju ar geras tas skalbiklis...
Pas mane kadangi džiovyklė gerai išpurto tai be kamuoliukų skalbiu, bet turbūt su jais blogiau nebus, svarbu ir džiovinant vis papurtyti, kad nesušokę pūkai būtų
Evavava parašė:
Sveikos. Ar daug vaikuciu jau eina i darzeli? Kaip praejo/einasi adaptacija? Gal turite kokiu tipsu?
Mes šiuo metu adaptuojames. O kas būtent neramina?
Evavava parašė:
Sveikos. Ar daug vaikuciu jau eina i darzeli? Kaip praejo/einasi adaptacija? Gal turite kokiu tipsu?
Eina nuo rugsėjo vidurio. Adaptacija tokia sakyčiau buvo 50/50. Dar ir dabar būna sunkių rytų, bet ir su vyresne irgi dar būna.
Per šį laiką buvo 2sav ilgesnis tarpas, kai sirgo abu ir nėjo ir dar savaitę vieną irgi buvo pertrauka. Bet jis greit nurimsta, randa veiklos ir užsiima.
Labai svarbu mamų nusiteikimas. Aš jau mažai kada turiu laiko galvot kaip jie ten, nes dirbu. Tik gal pliusas, bet ir minusas tas, kad mes visi tam pačiam pastate, nes dirbu tame pačiame daržely.
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai