Giedrul parašė:
Paziurejo dar karta kakleli vis tie patys 5cm, jauciu kad siandien nebus to gimtadienio
kaip jus? kas girdeti???🧸
Giedrul parašė:
Paziurejo dar karta kakleli vis tie patys 5cm, jauciu kad siandien nebus to gimtadienio
marvel_ parašė:
Panasu, kad gimtadienio nebus, bet akusere atnese sexy apranga ir pasake, kad jei per nakt nepagimdau ryte 6 vaj. pradeda lasint antibiotikus, nes turiu bakterija ir keliaujam i gimdykla nuleirgt vandenu, tai paguode, kad jau pagaliau ryt tikrai bus 🙂
marvel_ parašė:
O jus kaip?
Giedrul parašė:
O jus kaip?
nuo 3:30 iki 7 ryto nemiegojau, skaudejo pilva, bet silta vonia padejo. Tai tiesiog dar namie 😑😑😑
marvel_ parašė:
nuo 3:30 iki 7 ryto nemiegojau, skaudejo pilva, bet silta vonia padejo. Tai tiesiog dar namie 😑😑😑
O negalvojat vaziuot? Nors is patirties sakau neskubet nes taip ir pragulesit kaip as 🙂
Giedrul parašė:
O negalvojat vaziuot? Nors is patirties sakau neskubet nes taip ir pragulesit kaip as 🙂
delto ir nevaziuoju, neskubu, vaikelis pirmas. skausmai pakenciami buvo, plius jie dingo.. jau geriau namie man pabut nei savaite ligoninej 😑 vakar prasiejau greitu zingsniu iki pardes, atrodo galiu lakstyt ir lakstyt 😀🤷♀️ draugai sako laiptais lipk, ananasus vlagyk.. o as manau, kada bus laikas tada ir bus vaikas! 😀 tad kantriai laukiu ir lauksiu 💟 bet zadu ryt arba poryt skambintis I ligonine, pasitarti. 🤔
marvel_ parašė:
delto ir nevaziuoju, neskubu, vaikelis pirmas. skausmai pakenciami buvo, plius jie dingo.. jau geriau namie man pabut nei savaite ligoninej 😑 vakar prasiejau greitu…
Jei jokiu riziku nera tada gerai, as vien del spaudimo vaziavau ir siaip kazkaip pasake butent ta diena nuvaziuoj ir nuvaziavau, vistiek daugiau sujudina 🙂
Saulutė2022 parašė:
Man irgi šiandien terminas bet nieko nevyksta per parduotuves pralėkiau dar ir nieko toks jausmas kad išvaikščiosiu iki pat 11/2d kol pradės skatint.
As kaip tik paskutinem dienom jau nebegalejau lakstyt po pardes 🙂
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai