bananana parašė:
Oj mamos ir man jau verkti norisi.. Visa pervargus, vaikas irgi... Gauna vargsas, kas 4h paracetamoli ir kas 6h ibuprofena reguliariai.. Kazkiek pamusa temp zemyn i…
O kaip pats vaikas jaučiasi? Kaip šiandien?
bananana parašė:
Oj mamos ir man jau verkti norisi.. Visa pervargus, vaikas irgi... Gauna vargsas, kas 4h paracetamoli ir kas 6h ibuprofena reguliariai.. Kazkiek pamusa temp zemyn i…
O kaip pats vaikas jaučiasi? Kaip šiandien?
Ju.Š parašė:
Patacetamolį kas 6h, ibuprofeną kas 4h. Ir galima juos miksuoti į tarpus. Bent jau man taip sakė, kai buvo sukilusi temperatūra
Tik atvirkščiai. Paracetamolis kas 4,ibuprofenas kas 6. Geriausia vieną kartą duoti to, kitą kito, tada dar vienas kito poveikį sustiprina
paneleparren parašė:
Tik atvirkščiai. Paracetamolis kas 4,ibuprofenas kas 6. Geriausia vieną kartą duoti to, kitą kito, tada dar vienas kito poveikį sustiprina
Tai jei duodu dabar 9 ryto paracetamolio, galesiu duot dar 13 val paracetamolio, o ibuprofena kada tarp ju?
paneleparren parašė:
Ne ne, paracetamolis kas 6h ir notacijoje vaisto taip rašo
Chinchinke parašė:
Tai jei duodu dabar 9 ryto paracetamolio, galesiu duot dar 13 val paracetamolio, o ibuprofena kada tarp ju?
Tai, jei 9val paracetamolis, apie 13val ibuprofenas, 17val (arba kai vėl kils temperatūra, bet ne anksčiau nei 15val) paracetamolis tada vėl ibuprofenas apie 21. Va dėl to žvakutės ir geriau nei sirupas, nes tokie maži jie dar negeria. Gal dar turit žvakučių
Chinchinke parašė:
Negaliu sugirdyt... verkia taip kad viskas lauk eina, nenori muistosi ziaugcioja... nezinau kaip, jei ipilsiu jega dar apsivems, o geruoju niekaip, jau abu su vyru …
Su švirkštuku į šona žando suleidžiat ir tikrai neapsivems. O bus priverstas nuryti.
Ju.Š parašė:
Ne ne, paracetamolis kas 6h ir notacijoje vaisto taip rašo
Ten rašo sudavus vienkartine doze, kuri yra pilna žvakutė. O pvz mano mergaitei pagal kg čiut ne pusės jos reik, šiek tiek daugiau gal, tai tikrai ne kas 6val..
Ir aš pati slauga pabaigiau ir visad būdavo, kas 4h. Ir suaugusiems tas pats yra ligoninėse, tik kas 4h duoda jo. O ibuprofenas kas 6.
YellowGirl parašė:
Ten rašo sudavus vienkartine doze, kuri yra pilna žvakutė. O pvz mano mergaitei pagal kg čiut ne pusės jos reik, šiek tiek daugiau gal, tai tikrai ne kas 6val..
…
Nu aš nesiginčysiu, bet kai manoji sirgo, tai man ir gydytoja taip pat sakė, kad paracetamoli kas 6h. O ir jo max dozė per parą rašo, jog ne daugiau kaip 4 žvakutės. Bet jei duodant kas 4h gaunasi tikrai didesnė dozė, tai kaip čia yra?
O tai kiek jūsų mergaitė sveria, kad pusė dozės gaunasi? Aš tai tik patį galiuką nulauždavau, kad būtų ~100mg
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai