Linaona parašė:
Manau, kad viskas gerai. Taip gali būti. Man irgi iškrito citrinos dydžio krešulys, tiksliai nebepasakysiu kurią dieną, bet ne iš karto po gimdymo.
Man sake skambinti i priemima del bet ko didesnio nei golfo kamuoliukas
Linaona parašė:
Manau, kad viskas gerai. Taip gali būti. Man irgi iškrito citrinos dydžio krešulys, tiksliai nebepasakysiu kurią dieną, bet ne iš karto po gimdymo.
Man sake skambinti i priemima del bet ko didesnio nei golfo kamuoliukas
Barbyte parašė:
Mums jau beveik 3 savaitės, geriam mišinuką ir atpylinėjam po kiekvieno valgymo, kartais daugiau kartais mažiau, o kartais atrodo viską ką suvalgėmė... Ir pastoviai…
O po kiek ml per kartą sugeria?
Vasariška parašė:
O po kiek ml per kartą sugeria?
100-120 ml. Bet mes jau beveik 5 kg svorio, tai normalu, kad valgo daugiau.
Barbyte parašė:
100-120 ml. Bet mes jau beveik 5 kg svorio, tai normalu, kad valgo daugiau.
O kas kiek valandų?
Vasariška parašė:
O kas kiek valandų?
Kas 3 valandas, naktį būna ir kas 4-5
Selita parašė:
Mamytės tos kurios pagimde kokia jūsų fizine sveikata ? Mano tai tragiska nuolat kyla spausdimas vien ant vaistu gyva nebezinau ka daryti , jau antra savaite eina o…
Ir man labai kilo spaudimas,skysciu trukumas buvo,magnio. Tai irgi vaistai,lasines...neturejau jegu niekam...dabar jau geriau🙂 kaip jus jauciates?
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės
kas jau supuoja leliukus, kaip jums reikalai su atpilimu ar atsirūgimu? Mūsų dukrytė užmiega žįsdama, bandant ją po maitinimo vertikaliai palaikyti, pabunda, raitosi, pyksta. Būna, kad po miego atpila, bet lb retai, ar čia kažin normalu? 🤔 kitas klausimas, kaip užklojate naujagimius lovytėse? Pledukais, koldrytėm ar dedate į kokius miegmaišius?
Sjuuu parašė:
Sveikos, esamos ir būsimos mamytėskas jau supuoja leliukus, kaip jums reikalai su atpilimu ar atsirūgimu? Mūsų dukrytė užmiega žįsdama, bandant ją po maitinimo …
Laba, gaila, bet savo lovytej nemiega 😅 šiaip uzkloju tik pleduku, mėgsta nusispardyti - mastau apie miegmaisi 🙄 dėl atsirugimo, tai kartais tik pavyksta,o jei maitinu gulint-net nezadinu, palieku miegot. Stipriau kovojam su pilvo putimu.. Raitosi, inkscia, steni nuo vidurnakčio iki pat ryto
Šeima27 parašė:
Ir man labai kilo spaudimas,skysciu trukumas buvo,magnio. Tai irgi vaistai,lasines...neturejau jegu niekam...dabar jau geriau🙂 kaip jus jauciates?
Gulejau ligoninej pusantros paros nes jau vos bepaejau , tai ir magnio ir kalio truko plius mazakraujyste, tai prilasino laseliniu tai geriau dabar
plius issimiegojau
na tikiuosi jums ir man viskas susitvarkys
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai