DeLinda parašė:
As parasiau tevu darzeliui kad pridetu ten dar viena admin. Tikekimes nereikes naujos grupes kurti![]()
Matau, jau yra grupe
šaunu!
DeLinda parašė:
As parasiau tevu darzeliui kad pridetu ten dar viena admin. Tikekimes nereikes naujos grupes kurti![]()
Matau, jau yra grupe
šaunu!
DeLinda parašė:
Merginos as sukuriau nauja grupe![]()
nu geras, tai ana reik uzdaryt kazkaip
OLlVlA parašė:
Man atrodo, kad ta fb grupe yra mažiausiai reikalinga taip ankstibet čia mano nuomone
![]()
Kodėl? Jei privati tai viskas OK, nebent kaikam maloniau po slapyvardžiu bendraut 🙈 man asmeniškai TD labai sunku čia įsiminti žmonės pagal tuos slapyvardžius ir paveikslėlius 😂 ir atrodo kažkokiu klausimu su kažkuo pabendrauji ir pamiršti su kuo apie tai bendravai
auksiukas0512 parašė:
Kodėl? Jei privati tai viskas OK, nebent kaikam maloniau po slapyvardžiu bendraut 🙈 man asmeniškai TD labai sunku čia įsiminti žmonės pagal tuos slapyvardžius ir pa…
Man visai faina kol susibendrauji, su pirmagimes paskui persikelem i messenger, tai is vis susibendravom. Bet butina uzdara grupe norint dalintis echo foto ir panasiai
auksiukas0512 parašė:
Kodėl? Jei privati tai viskas OK, nebent kaikam maloniau po slapyvardžiu bendraut 🙈 man asmeniškai TD labai sunku čia įsiminti žmonės pagal tuos slapyvardžius ir pa…
Nesu prieš FB grupe, bet ji gali būti l gera, jeigu nares gerai susibendrauja TD uždaroje 😀 na čia toks mano požiūris ☺️
smide333 parašė:
labai gerai! reikia daug skysciu, ypac vasara!! man irgi labai sunkiai sekasi daug skysciu vartoti, ofise su kolegom stenngiames vieni kitus motyvuoti daugiau gert,…
O negali jum tepliot iš kaklelio?
gal yra kokia žaizdelė...
OLlVlA parašė:
Kaip yra su tuo uždaru TD vasarinuku forumu?
Jam kažkoks face controll yra ar kaip?
Jau matau, kad atrašė. Admin yra ten viena 🙂bet jau sukurta nauja grupė 🙂
Oj aš kai neturiu FB, tai man pilna asmuo užtenka uždaros ir TD grupelės.. Vėliau tos narės atsisioja.. Ir kai lieka kokį 40,tai nesunku prismint aktyvių narių 😛
Pas dukros birželinukuose, tai pamenu gal antram trimestre privačioj buvo pravalymas narių buvo kas visiškai nebendravo... Ir paskui taip kas kelis mėnesius 😉tai nebuvo baisu kažką kelti 🙂
donatta99 parašė:
O negali jum tepliot iš kaklelio?gal yra kokia žaizdelė...
nezinau zinokit...
man siaip endometrioze 4 stadijos, gal dar tas siek tiek itakoja.. daryta histeroskopija pries pastojant
smide333 parašė:
nezinau zinokit...man siaip endometrioze 4 stadijos, gal dar tas siek tiek itakoja.. daryta histeroskopija pries pastojant
Aš tai jūsų vietoje pasikonsultuočiau su gydytoja 🙂
OLlVlA parašė:
Kaip yra su tuo uždaru TD vasarinuku forumu?
Jam kažkoks face controll yra ar kaip?
Bandau patekti ir as i ta uzdara grupe bet ten gal sakau koki policijos registra tikrina kad taip ilgai uztrunka
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai