zorazze parašė:
Bandau patekti ir as i ta uzdara grupe bet ten gal sakau koki policijos registra tikrina kad taip ilgai uztrunka![]()
Tiesiog admine sukure grupe ir pati nebedalyvauja jos veikloje. Yra jau nauja grupe🤗
zorazze parašė:
Bandau patekti ir as i ta uzdara grupe bet ten gal sakau koki policijos registra tikrina kad taip ilgai uztrunka![]()
Tiesiog admine sukure grupe ir pati nebedalyvauja jos veikloje. Yra jau nauja grupe🤗
Nusi parašė:
Jau daskaiciau ir pasiprasiau i nauja
Cara_teq parašė:
Aš tai besimptomė iš viso kol kas, 20 dieną eisiu pirmam vizitui, nebuvo anksčiau, tai labai tikiuosi, kad viskas gerai :/
O kiek daug maž savaičių jums? Nes man irgi neramu, nieko nejaučiu. 3 testai teigiami, o pas gydytoja tik 28 d.
Labukas, siandien esu po pirmo pasimatymo, terminas atitinka 6 + 4 d., nestumas vietoje, o tas buvo svarbu, nes kazko si karta baimiu yra 🙈 Sirdute plaka, gavau nuotraukele. Sekantis vizitas bus liepos 11, tada tik atliks slapimo ir kraujo tyrimus. Savijauta kasdien skirtinga, tai pamausta sona, tai pykina, sian vos neisvemiau,bet bandziau susilaikyti, labai jau nenoriu... valgyt nesinorejo nuo pat ryto, tai tik tosteri suvalgiau. Gaila visko neisklausiau gydytojos, nes matosi skubejo. Pas genetikus pagal amziu nepriklauso, bet gydytoja visvien rekomenduoja. Sake 12 savaiciu turetu ziureti, tai reikes is anksto registruotis.
Sunshine90 parašė:
HCG dariausi šiandien, rezultatas - 4557.74.. truputi neramu, šiandien prasideda 7 savaitė, o skaičius toks mažas.... Pas gydytoją dar neskubu, einu kaip patariama …
Kokios normos ? Aš ir stebiu į sav 2 kartus hcg, nes esu po persileidimu ir genetikas rekomendavo ne anksciau 9 sav eho . Tai tempiu iki 27 d , nes ir Gyd atostogauja . Pagal mm turėtų būt 6+4 , tai šiandien hcg gavau 9805 , o pirmad buvo 7268. Bet lyginti su kitomis manau negerai , jum reiktų savo sektis kas 2-3 dienas . Aš dar progesterona stebiu, nes vartoju papildomai ir dar vaistus geriu . Tai stresas nemažas , kad tik viskas butų gerai
Marijalukrecija parašė:
Kokios normos ? Aš ir stebiu į sav 2 kartus hcg, nes esu po persileidimu ir genetikas rekomendavo ne anksciau 9 sav eho . Tai tempiu iki 27 d , nes ir Gyd atostogau…
Na nuo 6000 suletėja augimas....bet aišku skaičiukai mažokai paaugę. Jūsų vietoje ar ne ramiau būtų nebesiekti o palaukti tos echo 😊
Vilnoja parašė:
Na nuo 6000 suletėja augimas....bet aišku skaičiukai mažokai paaugę. Jūsų vietoje ar ne ramiau būtų nebesiekti o palaukti tos echo 😊
Na man reikia progesterona dar sekti , tai pasidarau ir hcg . Na rašo nuo 6000 ale kas 4 d tik dvigubėja , tai belieka tik laukti
Yra internete skaičiuokles, aš šitą naudoju https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator, parodo žirkles, kai pati skaičiavau, tai irgi gavosi nerimo, o su skaičiuokle - virš vidurkio;)
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai