OLlVlA parašė:
Oi kokia graži data 😀 sveikinimai 🎈
Mano terminas vasario 5![]()
aciu🙂 sveikinimai ir jums❤️ jauciat kokius nors nestumo simptomus, nes kol kas tai as kaip ir nieko nejauciu, tik krutis truputi skausmingos ir padidejusios🙂
OLlVlA parašė:
Oi kokia graži data 😀 sveikinimai 🎈
Mano terminas vasario 5![]()
aciu🙂 sveikinimai ir jums❤️ jauciat kokius nors nestumo simptomus, nes kol kas tai as kaip ir nieko nejauciu, tik krutis truputi skausmingos ir padidejusios🙂
donatta99 parašė:
Man tai pakolkas ir vasario 5d terminas.. Labai įdomus sutapimas.. Šiemet vasario 5d sužinojau, kad mano kruopos širdelė 10savaiteje sustojo plakti.. O dabar turėči…
10 sav nustojo plakti?
Paskaitau forumą ir suprantu, kad pirmą trimestrą nepavyks nurimti
Rituks parašė:
O normalu nakti drebuliukas kamuoja salkretis su pirmagime pirmom savaitem nebuvo taip o siandien visa diena toks jausmas kad ta vietele..tempia plesimo toks jausma…
Man lygiai tas pats, pastovi temperatūra 37-37,2, vakarais šaltkrėtis. Bet nesergu tiesiog tokia reakcija turbūt
Mumofhappiness parašė:
Mano pirmagimie gime mano teciui dovanu lapkricio 13. O terminas buvo tik 21d.
Dabar mano terminas 02.03 o mano gimtadienis 01.31 🙈😂
Geras,kaip fainai 😍 Mano numatoma Vasario 3d, o Vasario 5d mūsų vestuvių metinės, nors gal nelabai norėčiau jog 5d gimtų. Tą dieną su vyru norėtumėm ir pasilikt sau
Nors šiaip labai simboliška būtų 🙂
ievuleee parašė:
aciu🙂 sveikinimai ir jums❤️ jauciat kokius nors nestumo simptomus, nes kol kas tai as kaip ir nieko nejauciu, tik krutis truputi skausmingos ir padidejusios🙂…
Man irgi pagrindinis simptomas - skaudančio krūtys.
Vilnoja parašė:
Mano hcg šiandieninis 1460, dvigubėja nuo pat pradžių kas 35val tai jau visiškai ramu db. Simptomai tokie neišreikšti,gal tuom ir pasidžiaugsiu 😄
O kaip su tuo hcg, čia pas gydytoją darėtės? Žaliukė esu, ne visai viską suprantu
ievuleee parašė:
aciu🙂 sveikinimai ir jums❤️ jauciat kokius nors nestumo simptomus, nes kol kas tai as kaip ir nieko nejauciu, tik krutis truputi skausmingos ir padidejusios🙂……
Aš tai besimptomė iš viso kol kas, 20 dieną eisiu pirmam vizitui, nebuvo anksčiau, tai labai tikiuosi, kad viskas gerai :/
o kas liecia simotomus snd prasidejo 6 savaite tai pilvo maudimas kartais mazesnis kartais didesnis ...buvo pora lasiuku ir pateplioje .....snd buvo grynai is lempos supykine ir krutine lb isdidejus ....ir skaudi ...tai jau net uzsidejau nesciosios liemenele nevarzo judediu ir lb patogi ;))
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai