Eliza88 parašė:
Sakykite o po kiek folio rugsti Jums rekomendavo gerti? As geriau po 400, sian ginekologe sake reik 800 🤔
as ir geriau po 400 patare 800;)
Eliza88 parašė:
Sakykite o po kiek folio rugsti Jums rekomendavo gerti? As geriau po 400, sian ginekologe sake reik 800 🤔
as ir geriau po 400 patare 800;)
Eliza88 parašė:
Man 400 paskyrė, sakė, pagal amžių užtenka. O kiek jums?
Pavasareja parašė:
Man 400 paskyrė, sakė, pagal amžių užtenka. O kiek jums?
Man 33, na kaip idomiai! Manes tik paklause ar vartojau pries pastojima, tai pasakiau, kad ne, tada sake 800 reikia. Su pirmu nestumu uzteko 400
Milkyway2 parašė:
Geriu jau visus metus ecosh po 800, ji kažkokia gera ir natūrali, taip patarė mano ginė.
As irgi is livvin pirkau atseit geresnes kokybes nei vaistineje 😊
zorazze parašė:
Net idomu pasidare, kodel jum rekomenduoja folio rugsties gerti po 800? Bandziau ieskoti info, visur raso nescioms 400. Nuo ko tai priklauso?
Jei iki pastojimo nebuvo visai folis vartotas
Sunku pasakyti, gal dėl mano amžiaus (greitai 38 bus), gal dėl to, kad turėjau du nesivystančius per metus su persileidimais. Mano ginė buvo genetikė viename (išgirtoji Sandra Tumenė iš Centro Poliklinikos), tai aš ją pasitikėjau 100%. Gaila, išėjo į motinystės atostogas, tai ryt einu naujos išbandyti. Jeigu viskas gerai, prisirašysiu į jūsų gretas, nes po dviejų netekčių labai rezervuotai vertinu pastojimus.
zorazze parašė:
Net idomu pasidare, kodel jum rekomenduoja folio rugsties gerti po 800? Bandziau ieskoti info, visur raso nescioms 400. Nuo ko tai priklauso?
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai