Akv123 parašė:
Aš 11-13sav. su siuntimu ėjau į Perinatologijos centrą Kauno klinikose, 18-20sav, taip pat registruosiuosiu ten. Taip man nurodė ginekologė.
Ech man penktadienį reikia registruotis. Tai dabar nežinau kuri spausti 😐
Akv123 parašė:
Aš 11-13sav. su siuntimu ėjau į Perinatologijos centrą Kauno klinikose, 18-20sav, taip pat registruosiuosiu ten. Taip man nurodė ginekologė.
Ech man penktadienį reikia registruotis. Tai dabar nežinau kuri spausti 😐
Julija S parašė:
Merginos, ar kam nors rekomendavo gerti aspiriną? Man net profilaktiškai skamba baisokai.
Aš geriu po 100mg nuo antro trimestro. Irgi kažkokią baimę jaučiu, bet man jį išrašė dėl buvusių nesėkmingų nėštumų, nors mano spaudimas net į žemesnę pusę
Julija S parašė:
Merginos, ar kam nors rekomendavo gerti aspiriną? Man net profilaktiškai skamba baisokai.
Geriu ir aš spaudimas 120/60
Man paaiškino, jog mano amžiaus atžvilgiu (40m) ir dėl to kad čia pirmas neštumas ir dėl spaudimo( 120/125-80/85) gali atsirasti preklamsija.Bet aspirinas man visai neskamba.Ar turėčiau būt visiškai rami dėl šitos profilaktikos aspirinu? Kas galėtų pakomentuot išsamiau?
Julija S parašė:
Man paaiškino, jog mano amžiaus atžvilgiu (40m) ir dėl to kad čia pirmas neštumas ir dėl spaudimo( 120/125-80/85) gali atsirasti preklamsija.Bet aspirinas man visai…
120/80 spaudimas nėra aukštas, bet jūs paminėjote ir kitus gretutinius veiksnius. Aspirinas ne tik dėl aukšto spaudimo skiriamas.
Reikia visumą vertinti.
Kiek mg jums paskyrė?
Aš geriu 75 mg, santarose sakė labai maža dozė, profilaktinė, kuri nesukels neigiamų padarinių.
Napyks parašė:
Kovinga katė![]()
Ką darėte po tyrimo?
Dabar padare pakartotina kazkoki dar viena toksoplazmozes, kad suzinotu kaip seniai sirgau. Tada spres reikia gydymo ar ne
Napyks parašė:
Man nieks nedarė, net neklausė niekas ar kačių turiu![]()
Hm, pas mus niekas neklausia nori tyrimo ar ne, turi kate ar ne, tiesiog daro😀
Brouček parašė:
Hm, pas mus niekas neklausia nori tyrimo ar ne, turi kate ar ne, tiesiog daro😀
Man irgi nei su vienu nėštumu nedarė
bet aš nei kačių, šunų neturiu
Gelmine parašė:
O ne nėščiosioms spausti. 11-13 sav tai per čia reikia. Ar 18-20 skiriasi?
Jei reikia perinatologo konsultacijos, tai ne per čia, o ten kur kita narė apibraukė.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai