Laukinegele109 parašė:
Daro daro,
Man rado labai daug antikuniu🤯🤯🤯 aisku nieko nuostabaus kai kate po 5 ziurkes parn…
Kovinga katė
Ką darėte po tyrimo?
Laukinegele109 parašė:
Daro daro,
Man rado labai daug antikuniu🤯🤯🤯 aisku nieko nuostabaus kai kate po 5 ziurkes parn…
Kovinga katė
Ką darėte po tyrimo?
Angels22 parašė:
Sveikos, nori į kauno klinikas ekoskopai 18-20sav užsiregistruoti(pirma karta registruojuosi), ar reikia spaudti būtent pas šita?(raudonai apibraukiau), nes kai šit…
Taip, šitas. Vizitai atsiranda penktadieniais 8val. Bet būna, kad greitai juos ir išgraibsto
Napyks parašė:
Man nieks nedarė, net neklausė niekas ar kačių turiu![]()
Iran niekas nedarė ir neklausė turiu aš tą kate ar ne tik pati skaičiau kad yra toks tyrimas katė namine i lauką neina domėjausi kad pavojinga dėžutę valyti
Akv123 parašė:
Taip, šitas. Vizitai atsiranda penktadieniais 8val. Bet būna, kad greitai juos ir išgraibsto
O ne nėščiosioms spausti. 11-13 sav tai per čia reikia. Ar 18-20 skiriasi? 
Napyks parašė:
Labas. Ar iš kačių turėtojų, darėtės kraujo Tocoplasma tyrimus?
Taip dariausi viskas gerai, vyras dezute valo, tas tyrimas nera butinas jis tik rekomenduojamas , tikrai ne visis darosi nes nepasako ir nemazi pinigeliai kaip uz viena tyrima, kitur skaiciau kad net kas menesi darytis reiktu ,bet tada tikrai manau prabanga skirti 34€ vienam tyrimui kiekviena men o kur dar visokie feritinai ir pan....
Gintarė But parašė:
Aš turiu katę, o ji tokia kovinė - mėgstanti laukais pavaikščiot, bet man irgi niekas nepasiūlė šito tyrimo🫣 gal pačiai pasiprašyt🙄?
Tas tyrimas mokamas tai pati betkada galit i laboratorija nuejus pasidaryt man rodos 34€mokejau
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai