Vilcikute-mazute parašė:
nu jei tik is reikalo-del leliuko tai nezinau ka ir sakyt...![]()
Na aš tekėjau su pilvu, bet nebuvo tos kalbos, kad iš reikalo. Norėjom po vaiko gimimo tuoktis, bet teko paankstint.
Vilcikute-mazute parašė:
nu jei tik is reikalo-del leliuko tai nezinau ka ir sakyt...![]()
Na aš tekėjau su pilvu, bet nebuvo tos kalbos, kad iš reikalo. Norėjom po vaiko gimimo tuoktis, bet teko paankstint.
Jarmina parašė:
tai alvukas sake kad is reikialo neteketu,o as manau kad istekame is meiles, o ne del leliuko. tai man taspats jei myleciau tekeciau ir su pilvu
Vilcikute-mazute parašė:
sveika, nebuvo pasirodzius,gal dar ligonineje, o gal iskankinta ilsisi,mokosi but mama![]()
Aisku... Turbut tu teisi... Oi kaip noreciau buti jos vietoj ir jau supuoti savo pupa. Teks man dar pakentet ir palaukti savo eiles
grays1 parašė:
Aisku... Turbut tu teisi... Oi kaip noreciau buti jos vietoj ir jau supuoti savo pupa. Teks man dar pakentet ir palaukti savo eiles![]()
dabar jau toks laikas ,kad gali suimt bet kuriuo laiku... palinkesiu kad leliukas neuzsibutu ilgai.
vilmoksnis parašė:
Labuka visoms, mes dar ligoninenj bet jau sian keliausim namuciupo ilgo darbo gime musu stebukliukas vkr 10.46 ryte
![]()
SVEIKINU.
KAIP GIMDYMAS? ar sunkus?
vilmoksnis parašė:
Labuka visoms, mes dar ligoninenj bet jau sian keliausim namuciupo ilgo darbo gime musu stebukliukas vkr 10.46 ryte
![]()
Didžiausi sveikinimai.Labai gražią dieną gimė - spalio 15d.
vilmoksnis parašė:
![]()
OOO!!!!Sveikinimai tapus mamyte, Vilma!!!!
Saldaus pienelio leliukui!!!Tau stiprybes!!!
vilmoksnis parašė:
![]()
sveikinu sulaukus savo angelelio
stiprybes ir sveikatos jums
vilmoksnis parašė:
![]()
sveikinimai tapus mamyte
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai