Sveikos mamos, vaikui už keliu dienų bus metukai. Neramina tokie dalykai. Kaip manote ar tai jau stiprios raudonos vėliavėlės:
- nemėgdžioja garsu, tik vietoje Au kartais sako a. Sako kelis skiemenukus, kai nori valgyti niamniama. Nei tete nei mama, jokio sąmoningo žodžio.
- neatneša žaislu, knygelių parodyti. Kitaip tariant nesidalina džiaugsmu. Kartais duoda man mesti kamuoliuką. Bet labiau žaidžia vienas. Pvz stumdo mašinėle, burzgia, bet pvz neatneša jos man parodyti. Su žaislais žaidžia pagal paskirti. Nėra taip kad užsižaidzia ir panyra i savo pasaulėly. Jei įjungia grojanti žaisliuką, pasižiūri su šypsena i mane.
- neseka mano žvilgsnio kur ziuriu, ar rodau, na buna labai retai, bet tikrai mazokai.
- beprotiškai prie manes prisirišęs, nepaleidžia nei žingsnio. Jei žaidžia ir pamato kad manes nėra ropoja verkdamas ieškoti. Jis iki tokio lygio prie manes prisirišęs kad neleidzia nei tėčiui paimti, nei broliui prisiliesti. Pyksta. Bet kai manes nėra tuomet buna su jais. Su seneliais nieko panašaus nėra.
- nešoka nei linguoja išgirdus muzika ar jai grojant.
Siaip akių kontaktas yra, i vardą reaguoja, gestu moka, sensorinių bedu nėra, miega gerai, valgo pats rankytemis nes su įrankiais dar nesiseka. Gal kiek dirglesnis vaikas, bet siaip linksmas, smagus. Mėgsta būti taip vaiku.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus