Lady1 parašė:
O jums nieko nepatarė, ką daryti su tuo "eina, kur jis nori"?![]()
Ne
Nieko nepatarė, o draugė rekomendavo nupirkti tokį kaip pavadėlį, kad toli nenubėgtų
Lady1 parašė:
Ne
Nieko nepatarė, o draugė rekomendavo nupirkti tokį kaip pavadėlį, kad toli nenubėgtų
Mommytobee parašė:
Gal kurios vaikas daužėsi galva į grindis? Kas padėjo? Jau prarandu viltį...
Mūsų daužėsi kai jam buvo 1.5 metų. Nustojo kai buvo 2. Labai tikiuosi, kad daugiau nepasikartos... Ne tik daužė į grindis, bet ir į mus. Atsimenu kaip kažkokį siaubą
Dariau viską, kad tik nesusižeistų stipriau, imdavau ant rankų ir per prievartą laikydavau jį suspaudus į, kol nusiramins. Labai tikiuosi, kad daugiau nepasikartos. Tada man atrodė, kad jis kitaip nemoka savo pykčio išreikšti, nes nemoka pasakyti. O dabar kai supyksta, tai ateina su ranka trenkia ir žiūri kokia mano reakcija.
Mommytobee parašė:
Žinokit jis ir taip smarkiai susižeidžia. Visa kakta mėlyna, gumbuose.
Kai susizeidzia, nes nu tiesiog kazkas nutika ir kai susizeistu, nes mama liepe ta daryt ir skaitino, tai cia du skirtingi dalykai ..
Women. parašė:
Nu taip galima siaip smarkiai susizeist 😳😳😳
Pajuto kad skauda ir nustojo. Net bandymu daugiau nebuvo. O buvom net pas psichologą, peraugs atsakė.
Mommytobee parašė:
Gal kurios vaikas daužėsi galva į grindis? Kas padėjo? Jau prarandu viltį...
Buvo toks etapas, dabar nedaro, matyt suprato, kad skauda, bet ant žemės kristi dar tebemėgsta. Ir pastebėjau naują keistą dalyką, susijaudina (net ir be aiškios priežasties) ir kanda į kokį nors daiktą: knygą, žaislą, kartais man.
Lady1 parašė:
Deja patarimų iš vis jokių neišgirdau, nei kaip išmokinti prakalbinti nei kad be tėvų nebėgtų kur nori. Lakiam kol i raidos centra paguldys gal ten kazkuo pagelbes.
oolgutee parašė:
Deja patarimų iš vis jokių neišgirdau, nei kaip išmokinti prakalbinti nei kad be tėvų nebėgtų kur nori. Lakiam kol i raidos centra paguldys gal ten kazkuo pagelbe…
Na, žinokit, nepagelbės. Ten bus tik: struktūra, struktūra, struktūra. Jei bėga ne ten, su kortele STOP ir neleisti, jei vis tiek veržiasi, stabdyti jėga. Ir viskas. O tai nelabai efektyvu, nes ir taip visur stabdai, o klausyt vis tiek neklauso. Nebent namie daugiau paklauso.
Lady1 parašė:
Na, žinokit, nepagelbės. Ten bus tik: struktūra, struktūra, struktūra. Jei bėga ne ten, su kortele STOP ir neleisti, jei vis tiek veržiasi, stabdyti jėga. Ir viskas…
Man tos kortelės pasirodė savotiškai, Raidos centre jas rekomendavo naudoti, net pačios rodė vaikui vieną kortelę prie durų, kad reikia nusiauti batukus, aha, tik ir paklausys
taip ir matau save mojuojančią vaikui kortelėmis su užrašais "stop/negalima/ne", nežinau, kaip kitiems, bet maniškiui tikrai giliai dzin būtų. Kol kas jam kartais suveikia tiesiog garsiai pasakytas "ne". Viešoje vietoje nieko negirdi ir nemato, žygiuoja savais keliais.
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai