JPUMA parašė:
Jei pirma mmm diena buvo 07.23, tai dabar jums yra 31 cd (ciklo diena). Jei tarkim rytoj susergat mm, tai šis ciklas jūsų buvo 31 dienos. O ovuliacija (vaisingų die…
Ačiū , dabar žinosiu kaip skaičiuotis , jei žinoma reguliaru bus
JPUMA parašė:
Jei pirma mmm diena buvo 07.23, tai dabar jums yra 31 cd (ciklo diena). Jei tarkim rytoj susergat mm, tai šis ciklas jūsų buvo 31 dienos. O ovuliacija (vaisingų die…
Ačiū , dabar žinosiu kaip skaičiuotis , jei žinoma reguliaru bus
Gintariuse parašė:
Sveikos merginos. Rytoj turetu buti menesines. Katik pasidariau NT ir antra juostele vos matoma , tad nepavyko nufotografuoti. Tai gali buti , kad aš?
Įkelkit nuotrauką visvien į vaiduoklių temą, panelės pamiklins akis
panelyte9 parašė:
Įkelkit nuotrauką visvien į vaiduoklių temą, panelės pamiklins akis![]()
Rytoj ryte pasidarysiu antra , gal geriau matysis. Nes sakoma su rytiniu geriau
Gintariuse parašė:
Sveikos merginos. Rytoj turetu buti menesines. Katik pasidariau NT ir antra juostele vos matoma , tad nepavyko nufotografuoti. Tai gali buti , kad aš?
Jei jau su vakariniu matosi vaiduoklis, tada su rytiniu tikrai bus.
Futura13 parašė:
Jei jau su vakariniu matosi vaiduoklis, tada su rytiniu tikrai bus.![]()
![]()
Tikiuosis , laukiu rytojaus
Gintariuse parašė:
Skaičiau , kad gali antras brukšniukas būti vos ymatomas , dėlto kad dar mažai laiko nėštumui , arba gali testas būti blogas..![]()
![]()
O koki testuka datetes?
Gintariuse parašė:
Jei juostelė rožinė, o ne pilka, tai
Gintariuse parašė:
Skaičiau , kad gali antras brukšniukas būti vos ymatomas , dėlto kad dar mažai laiko nėštumui , arba gali testas būti blogas..![]()
![]()
Būna ir blogų
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai