Viletux parašė:
O jūsų tėtis susitvarkė dėl to antro skiepo reikalus?
Nesusitvarkė ai sakė jam nereikia to galimybių paso kur įeina parodo skiepų tą lapelį😁
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįViletux parašė:
Nesusitvarkė ai sakė jam nereikia to galimybių paso kur įeina parodo skiepų tą lapelį😁
Viletux parašė:
Su gydytoja konsultavausi. Rytoj keliauju pas ja, zinoma pries tai pasiskambinsiu. Covid atsakymas neigiamas, tai tikiuosi leis atvykti ir zinosiu kas cia uzpuole. Nors galvojau kad tikrai bus Covidas, nes visi simptomai atitinka. Bet visi testai rodo neigiamus atsakymus 🤔
Viletux parašė:
Laimei - nesunkiai
O kiek dabar dienų reikia savizoliuotis susirgus?
Domikamo parašė:
O kiek dabar dienų reikia savizoliuotis susirgus?
Dukrai lengva forma - 10 dienų. Šeimos gydytojas turi teisę nuo 14 iki 10 dienų sutrumpint.
Man - 14 dienų, bet čia dėl nežinojimo. Kai gavom teigiamus rezultatus (dukters gydytoja rekomendavo ir man pasidaryt), paskambinau į polikliniką. Talonėlių pas gydytoją nebuvo, registratūroje pasakė, kad jei gerai jaučiuosi, nereik pranešt , nes ir taip pamatys. Tai vakar (9 dienos po patvortinto PGR) paskambino gydytoja ir paklausė ar reikalingas nedarbingumas (vaiko gydytoja jį suforminus, tai nereik). Ir tik pokalbio eigoje suprato, kad covid patvirtintas, nes sistemoje matė, kad įtariamas ir izoliacija paskirta. Tai pirmadienį skambins paklaust kaip jaučiuosi ir nutrauks izoliaciją, nors jau bus 15 para.
Viletux parašė:
Dukrai lengva forma - 10 dienų. Šeimos gydytojas turi teisę nuo 14 iki 10 dienų sutrumpint.
Mokėjor už PGR? Man kas keisčiausia,kad jeigu esi skiepytas ir jeigu suserga pvz vaikas tau vistiek nereikia savizoliuotis gali sau virusą nešioti kur tik nori.
Domikamo parašė:
Mokėjor už PGR? Man kas keisčiausia,kad jeigu esi skiepytas ir jeigu suserga pvz vaikas tau vistiek nereikia savizoliuotis gali sau virusą nešioti kur tik nori.…
Ne, jei simptomų yra, nereik mokėt...nu nebent jau vėl tvarka pasikeitė, nes nespėju gaudyti tų naujienų.
Jei vaikas suserga, kažkuris iš tėvų privalo izoliuotis. Bet kitas gali visur lankytis.
Vyras skiepytas, įmonė švedų, tai reikėjo tris dienas namie pabūt ir sulaukt ar nebus simptomų. Tada pasidaryt greitąjį testą (patys duoda) ir į darbą. Bet pvz kaimynas (skiepytas) kai susirgo, jo žmonai, nors dirba ugdyme, nereikėjo izoliuotis...Durnystė kažkokia...Tik žmogus sąmoningas, tai pati niekur nėjo, kol pgr neatliko ir kolegė pavadavo.
Viletux parašė:
Ne, jei simptomų yra, nereik mokėt...nu nebent jau vėl tvarka pasikeitė, nes nespėju gaudyti tų naujienų.
Čia tikrą nesąmonė. Aš su dukra gulėjau ligoninėj tai nors gerai,kad tiek sąmoningi,kad padarė ir man testą nors esu skiepyta,o sakė vyrui nereikėtų savizoliuotis nors ir dukra susirktų tik vaikams abiems,nes neskiepyti. Bet atėjo neigiamas. O kažin kaip įmonės ar duoda biuliotenį jeigu pasakai,kad turėjai artimą kontaktą su sergančiu? Ir kaip paskiepytam jeigu susergi?
https://www.reuters.com/world/europe/finland-pauses-use-moderna-covid-19-vaccine-young-men-2021-10-07/
Panašu,kad reiks emigruoti į Skandinavyje nors ten kažkas kažką vertina.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai