.As. parašė:
12sav ir 22sav, man pasake viska lb issamiai ir paaiskino, buvau privaciai pas lietuvi 18sav tai ten ne puses tiek nepasake kiek ligoninej ir dar del lyties suklydo…
o kokioj jus ligoninej?
.As. parašė:
12sav ir 22sav, man pasake viska lb issamiai ir paaiskino, buvau privaciai pas lietuvi 18sav tai ten ne puses tiek nepasake kiek ligoninej ir dar del lyties suklydo…
o kokioj jus ligoninej?
[email protected] parašė:
O kiek echo turejot ligoninej?as ta didiji 20ar 22sav Ir db Kai nueini apziurai tai per televizoriuka paziuri bet nepasako kiek sveria ar pan.ar dar bus koks vienas…
Daro 12 sav ir 20
Paskui dar 2 issamius turejau kai nuvaziavau i emergency , nes nelabai judejo mano pupa...Manau jeigu viskas gerai , nebedaro scanu...Tik paziuri per ligonines apziuras trumpai ;)
.As. parašė:
As Coombe gimdysiu, bet kadangi siuo metu gyvenu uz Dublino,tai man visos patikros vyksta Naas hospital jie ten turi Coombe maternity section, o jus ?
As dar pacioje pradzioje, kolkas dar renkuosi ligonine - tarp Coombes ir Droghedos
.As. parašė:
22 sav man buvo did skanas,lyties klausem(nes nesake)per ji matavo viska,Ir sake kiek sveria tada buvo apie 500gr ,bet idomu is kur db merginos zino kiek sveria leliukai
Urgita parašė:
Daro 12 sav ir 20Paskui dar 2 issamius turejau kai nuvaziavau i emergency , nes nelabai judejo mano pupa...Manau jeigu viskas gerai , nebedaro scanu...Tik paziu…
Nu per apziuras gret paziuri ar viskas gerai,bet nebematuoja nko(reiks sekanti karta paklaust koks svoris
[email protected] parašė:
Nu per apziuras gret paziuri ar viskas gerai,bet nebematuoja nko(reiks sekanti karta paklaust koks svoris![]()
![]()
![]()
Geriausiai paklauskit kita karta ;) Manau jie ten viska mato - kiek sveria , koks ugis , jug turi zinot kad viskas gerai
Nestuke12345 parašė:
ir kaip kokybe? nenuvyle?
Tikrai kokybiskas, nenusivyliau
Urgita parašė:
Kaip tik siandien pasiemiau dovanele is SuperValue , tikrai gera dovana.Aciu kad del pamokeliu pasakete, reiks uzsiregistruoti ;)
Nera uz ka
Seavi parašė:
O sakykit kaip siuntetes?per kurjerius?kokia mazdaug kaina?
Su siuntom, kazkur apie 20 tik kainavo nes svoris in didelis gavos
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai