2013.09.22 01:52 (prieš 12 m.)
laba.o man prasidejo saremiai sekmadienio ryte. 7ryto ejau i wc parejus pajutau jog skauda , galvojau skaiciuosiu, bet uzmigau.. o 8:40 pajutau toki kaip spyri 2kartus , o 8:50 pajutau, jog kazkas slapia staigej atsikeliau is lovos ir pamaciau, kad lova slapia. besikeldama is lovos nubego dar vandenys ir iskrito kazkokie zali kaip snargliai ant kilimo..zadinau drauga..ir pradejom skaiciuot kas kiek laiko saremiai.. ejau i vonia ,bet neisbuvau nei 5min ,nes nepadejo..tai apsirengiau ir toliau laukiau.. kazkur 10val drauguj sakau, kad reikia man seses prasyti ,kad paskambintu i ligonine.. tai 10:30 paskambinom ir pasakem viska kaip yra..sake atvaziuot..sulaukiau bendradarbio su masina ir varem su sese ir draugu i kita miesto ligonine, kuri uz 40min.. apie 12val buvom ligoninej.. mane patikrino ir sake ,kad 4cm jau yra..uzdejo aparatus..skausmai nezmoniski buvo ,kai tik pamatydavau procentus didejancius kvepavau dujas..nezinau kelinta valanda pradejau gimdyti tik zinau ,kad 18:29 islindo siaip ne taip mano Lukas
ilgai stumiau galvute
buciau gal greiciau pagimdzius..plysau tik nezinau kiek ir kiek siuliu buvo.. po gimdymo 4val gulejau ant stalo, nes negalejo normaliai manes patikrint ,nes skaudejo kai kaisiojo pirstus.. siaip ne taip isikandus i duju slangele kvepavau.. asmeniskai as viska jutau ka dare ,kaip siuvo. na o apie 00:00 as jau gulejau palatoj.
mano terminas buvo birzelio 17d bet gime 16d