simushka83 parašė:
Nesuprantu tada, o kodel man nereikejo... Nunesiau ta forma ir midwife viska surase, uzdejo antspauda ir sako geros keliones![]()
Gp tik praso susimoketi
simushka83 parašė:
Nesuprantu tada, o kodel man nereikejo... Nunesiau ta forma ir midwife viska surase, uzdejo antspauda ir sako geros keliones![]()
Gp tik praso susimoketi
donalda21 parašė:
Gp tik praso susimoketi
aisku, kitakart zinosiu, kad reikia nest tiesiai midwife
Skierkute parašė:
As skridau 24, 28 ir 29 savaite grizinejau atgal, niekas nieko neklause, bet pilvukas nebuvo didelis.. O pazyma is gydytojo kainuoja mazdaug apie 38 svarus ;)
kur cia 38 svarai pazyma is gydytojo???? as kai skridau nemokamai ja gavau
as nesiau forma, kad uzpildytu i GP
Agnestaa parašė:
nu va ir as nemokejau, o va kitoms pasirodo reikejo...
Pasiskaicius kaikuriuos komentarus ir siurpas nukrato, kaip elegesi ligoninese......
: Su manimi MW elgesi labai gerai, kas menesi susitikimai , visados svere, matavo kraujospudi, pilvuka matavo, tonusus klausesi. Buvo nustatyta gimdymo data gruodzio 19d. Deje mazyle velavo. Praejos 3 dienom po gimdymo termino pabudau su keistu skausmu pilvo sone. Sesele mane pasitiko isskiestom rankom. Kraujo, slapimo tyrimai, tonusai. Buvo pakiles spaudimas del proteinu padidejimu, ir jau 2cm buvau atsiverus. Palaike per diena ir paleido velai vakare namo, nes labai prasiau. Uz keliu dienu ejau pas MW nes buvo jau 40 +6 savaites. Pamatavo spaudima ir iskarto siunte i ligonine, nes buvo aukstas spaudimas. Deje ligonineje prabuvau seseles kambariuke geras 7 valandas ant spaudimo matuoklio i tonuso matuoklio. Nevalgiau, buvo negera. Bet kai nuleido vandenis buvau lepinama. Nuvede i atskira palata susavu tualetu ir vonia, buvo televizoriu. Nors sie dalykai man buvo nei motais. Nes vos iejau i kambari prasidejo saremiai. Atsiveriau gan greitai, dave paprasto paracetamolio nuo skausmo ir veliau deguones kauke. Gruodzio 25 nakti pagimdziau savo kaledu stebukla
Apkabino, pabuciavo mane pribuveja. Buvo pasakiska moteris, mane motyvavo visa gimdyma. Vyras juokes , ka jo neklausiau, o jos klausiaus. Isleido namo po vienos nakties
veliau iki kol suejo mazylei 10 dienu, daktare buvo atejus i namus 6 kartus
esu patenkinta
Skierkute parašė:
Tai jokio voko nereikejo ideti, nes +6 svarus susimokejai uz siuntima, kaip supratau ;)
Pfiu pfiu tada ;)
Agnestaa parašė:
Cia Vakaru Londone :)) siandien jau paimiau popierius i kita gp uzsiregistruoti, nepatiko man labai anas.. Prase tai prase, nemokejau ir skridau be jokios pazymos
Greta.D parašė:
Pasiskaicius kaikuriuos komentarus ir siurpas nukrato, kaip elegesi ligoninese......: Su manimi MW elgesi labai gerai, kas menesi susitikimai , visados sve…
Mano due date buvo gruodzio 25, labai grazia diena pagimdet :)) as nutempiau iki gruodzio 31 d. ir irgi esu labai patenkinta viskuo
Greta.D parašė:
Kai suzinojom su vyru, kad laukiames apytikslei pasiskaiciavome , kad gimdysiu per kaledas. Taciau patikslino ligonineje kad 19kai pradejo veluot mazyle taip ir…
O as tikejausi jau neveluoti su antra, nes pirmas 10 dienu velavo, deja teko dar visas Kucias ir Kaledas su pilvu praleisti
O 31 diena ryte pagimdziau, po piet paleido ir sutikom Naujuosius visi kartu :)) turbut 21 val uzmigau, negirdejau nei fejerverko.. :))
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai