donalda21 parašė:
O man kai persiunte atgal tai buvo idetas gimimo liudijimas i mano voka ir poto i juoda ta maisa ir nebuvo suglamzitas
mano vokas buvo, bet gimimo liudijimo i ji neidejo, na netvarkingi jie tokie, nieko, pasas nesusiglamzys
donalda21 parašė:
O man kai persiunte atgal tai buvo idetas gimimo liudijimas i mano voka ir poto i juoda ta maisa ir nebuvo suglamzitas
mano vokas buvo, bet gimimo liudijimo i ji neidejo, na netvarkingi jie tokie, nieko, pasas nesusiglamzys
V a i d a parašė:
Va ka tik gavau, tai musu nesulankstytas, labai graziai, issiuntem pakietintam voke, i ta pati atgal idejo ir i pilka ju voka, kurjeris pristate i namus.
Man lygiai tai pat buvo
Apie pazymas , kur snekejo tai va uzmaciau siandien ta lapa, kad nereiketu moketi gp
www.ryanair.com/doc/conditions/FR-FITTOFLYLETTERS.pdf
mamyciuks28 parašė:
Apie pazymas , kur snekejo tai va uzmaciau siandien ta lapa, kad nereiketu moketi gpwww.ryanair.com/doc/conditions/FR-FITTOFLYLETTERS.pdf
Zinok nulingavau as su sita pazyma, vistiek man sako 38 svarai ir daryk tu ka nori.. Neduok Dieve niekam tokiu gp, gerai kad jau sia savaite kraustomes ir keiciam..
Skierkute parašė:
Zinok nulingavau as su sita pazyma, vistiek man sako 38 svarai ir daryk tu ka nori.. Neduok Dieve niekam tokiu gp, gerai kad jau sia savaite kraustomes ir keiciam..
Man reikejo moketi 20 svaru uz laiska
Skierkute parašė:
O tai ir internetu nesumokejai papildomai uz siuntima?
36 £ sumokejau
donalda21 parašė:
Man reikejo moketi 20 svaru uz laiska
Nesuprantu tada, o kodel man nereikejo... Nunesiau ta forma ir midwife viska surase, uzdejo antspauda ir sako geros keliones
martulinka parašė:
36 £ sumokejau
Tai jokio voko nereikejo ideti, nes +6 svarus susimokejai uz siuntima, kaip supratau ;)
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai