Sandraaa1 parašė:
Puikiai
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSandraaa1 parašė:
Puikiai
Ameli29 parašė:
Testera
Netikėčiau testera. Mano būvo ryškus vaiduoklis, taip pat testera. Bet dėja buvo melagis.
Registre parašė:
Kad būtų bloga ir pykintų dėl nėštumo, tai nėštumo testas turėtų rėkti jau ryškumu 😄 pykinimas prasideda 6-8 nėštumo savaitėmis, tai mm vėluotų bent 2 savaites.
…
Ne visoms pagal vadovėlį prasideda simptomai.
Man dar neveluojant mm, krūtinė jau buvo jautri ir skausminga, didelis nuovargis. Ir tai buvo nuo 3-4sav. Esam visos skirtingos, kaip ir nėštumai.
Sweet chili parašė:
Netikėčiau testera. Mano būvo ryškus vaiduoklis, taip pat testera. Bet dėja buvo melagis.
Kokį testą rekomenduotumet?
Ameli29 parašė:
Kokį testą rekomenduotumet?
Bitute, livsane, drogo.
Registre parašė:
Kad būtų bloga ir pykintų dėl nėštumo, tai nėštumo testas turėtų rėkti jau ryškumu 😄 pykinimas prasideda 6-8 nėštumo savaitėmis, tai mm vėluotų bent 2 savaites.
…
Nebutinai. Mane su dviem paskutiniais nestumais pykino nuo ovuliacijos dienos, žinodavau, kad susijungė, nors net implantacijos nebuvo ir po savaites po implantacijos testai imdavo rodyti teigiamą, nors ir be testo žinojau, kad laukiuosi. Gal tai retas atvejis, bet buna ir taip ;)
Sweet chili parašė:
Truputį šmežuoja. O koks čia testas?
Nes man irgi kažkokį šešelį meta🫣🫣
Ameli29 parašė:
Nes man irgi kažkokį šešelį meta🫣🫣
Bandėt kita testa?
Sweet chili parašė:
Bandėt kita testa?
Šis pirmasis kurį pabandžiau su rytiniu🫣 galvoju gal dar ankstoka, nes preitą men mm turejau 8 dieną
Gaja parašė:
Nebutinai. Mane su dviem paskutiniais nestumais pykino nuo ovuliacijos dienos, žinodavau, kad susijungė, nors net implantacijos nebuvo ir po savaites po implantacij…
sorry bet man cia kaip nesamone skamba, nelabai imanoma net taip
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai