Tomas33 parašė:
Galima sakyti ir taip, kad dvi savaitės, ieškojau internete informacijos tai būna taip iki mėnesio kažkur priklauso kaip žaizda gyja. Nuo 6-8 savaičių kai kam ilgia…
Sveiki, kad su gleivėmis tai normalu, man sakė po operacijos gali šiek tiek pakraujuoti bet sakė daugiau gleivių bus nei kraujo. Man iš tikrųjų nelabai daug kraujavo (gal dėl to kad buvo įdėta hemostatinė kempinėlė, kuri gal kokią savaitę laikėsi kol iškrito, skaičiau kad ji sugeria kraują ir sumažina skausmą, bet kokį mėnesį po operacijos tai tikrai pakraujuodavo šiek tiek. Labai priklauso nuo to kaip tuštinatės, man irgi atrodė - vat sunkiau pasituštinau, dabar viskas prasideda iš naujo.. Paskui vėl pagerėdavo. Bet kuo skysčiau tuštinatės tuo geriau. Aš valgiau pusiau skysto arba skysto maisto, vartojau pirmą savaitę dufolac'ą ir gysločio luobeles nuolat vartoju.
Jums tik 2 savaitės praėjo, tai tikrai mažai, palaukite dar kokį porą savaičių-mėnesį.. Gijimo procesas toje vietoje labai ilgas. Man chirurgas iš kart sakė, gijimas 2 mėnesiai..