2024.11.05 15:22 (prieš 1 m.)
Leksika parašė:
Kaip suprantu jums šiandien suėjo 2 savaitės po operacijos, reikia labai žiūrėti mitybą ir vidurius. Pati buvau operuota spalio 23 d. su polipais chirurgiškai išang…
Galima sakyti ir taip, kad dvi savaitės, ieškojau internete informacijos tai būna taip iki mėnesio kažkur priklauso kaip žaizda gyja. Nuo 6-8 savaičių kai kam ilgiau, labai realu jūsų atveju kadangi chirurgiškai. Labai mažai informacijos pvz apie tą lazerio operacija, o patys chirurgai nevisada paaiškina detaliai, dėl to man ir neramu. Man praeitą penktadienį atrodo nė skaudėjo tikrai atrodo buvo žymiai geriau, atėjo sekmadienis ir prasidėjo vėl viskas iš naujo. Bent kai pašalino man su lazeriu tai nesijaučia didelio skausmo negeriu nuo skausmo vaistų, nuo vakar tik pradėjau detralex gerti, o visą laiką naudojau žvakutes, atrodo, kažkiek padeda iki kol ateina laikas tuštintis, jau tai stengiuosi ir vonioje pagulėti, padeda tas irgi dalykas. Praeitą savaitę buvau pas chirurgą tai jis tik iš akies pažiūrėjo ir viskas, ir pasakė, kad pamiršo paminėti, kad gali pakraujaujuoti. Mane tai tik liūdesys apima kai taip žiūrima pro pirštus. Ir nėra kur kreiptis kad nori mokėk privačiai pinigus ir nevisada kokybė atitiks tikrovę buvau ir pas tą pačia gastroenrologę aišku dėl skrandžio, bet tuo pačiu ir paklausti dėl to pakraujavimo, tai vos ne taip, turėtumėte nueiti pas chirurgą ir tiek žinių. O pas jus irgi kraujavimas su gleivėmis? Turiu omeny matosi pas jus tokios kaip gleivės geltonos ir jose yra kraujo? Eisite gal pas privatų?