Mėlynakė32 parašė:
Labukas ! 🥰 na aš neblogai ,gal tik maudžia kairę pusę ,kur foliukai 😉 bet viskas praėjo labai gerai ,vyro turtas po visko 81mln, 96proc ,tai tikiuosi gero rezultat…
Ir nt ir krauja darysiu, kaip visuomet😊
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįMėlynakė32 parašė:
Labukas ! 🥰 na aš neblogai ,gal tik maudžia kairę pusę ,kur foliukai 😉 bet viskas praėjo labai gerai ,vyro turtas po visko 81mln, 96proc ,tai tikiuosi gero rezultat…
Ir nt ir krauja darysiu, kaip visuomet😊
DomiDom parašė:
Sveikos, vasario 19 d. turėjau 2-ą IUI. Prisidedu prie laukiančiųjų ❤️
Sveiki ,aš 20d turejau ,tai ta pati laukimo būsena ☺️ lengvo laukimo ☺️
Norda parašė:
Sveikos merginos, seku temutę ir niekaip neprisiruošdavau parašyti![]()
17 d. turėjau pirmąjį savo IUI, esu laukime. Pirmas keturias dienas jaučiau lengvą…
Sveika prisijungusi
oi pažįstamas jausmas..
man taip pat jau šiandien lengviau
ne tokie ryškūs pojūčiai
pas ką ir kur darėtės?
Mėlynakė32 parašė:
Sveika prisijungusi![]()
oi pažįstamas jausmas..
man taip pat jau šiandien lengviau
ne tokie ryškūs pojūčiai
pas ką ir kur darėtės? :bigwin…
Mes Klaipėdoje, Jolsanoje... Kada jums jau galima bandyti testą darytis?
Norda parašė:
Mes Klaipėdoje, Jolsanoje... Kada jums jau galima bandyti testą darytis?
Na kovo 7d bandysiu darytis
nes kiek skaičiau dar būna Ovitrelle užsilaiko pas moteris nemažai dienų, tai kad vilčių nekelti ir nesinervinti, grįšime 6d vakare, tai 7d pasidarysiu ryte NT ir tada sakiau ko gero kraują pasidarysiu
nes į kelionę išvykstame
o Jūs kada darysitės?
Lauriana parašė:
Šiandien man 12dienų po IUI, nors testą nurodė darytis 02.26, bet neištvėrus pasidariau šiandien ankstyvą jautriausią iš vaistinės pregnatest- neigiamas. Kaip manot…
Manau kad yra , juo labiau jei 02.26 sakė darytis
ramiai stenkitės palaukti dar
suprantu, kad sunku, bet dar kol mėnesinės neatėję sakyčiau visada yra vilties
Lauriana parašė:
Šiandien man 12dienų po IUI, nors testą nurodė darytis 02.26, bet neištvėrus pasidariau šiandien ankstyvą jautriausią iš vaistinės pregnatest- neigiamas. Kaip manot…
Mėlynakė32 parašė:
Na kovo 7d bandysiu darytisnes kiek skaičiau dar būna Ovitrelle užsilaiko pas moteris nemažai dienų, tai kad vilčių nekelti ir nesinervinti, grįšime 6d vakare, …
Aš irgi prisiskaičiusi buvau, kad po Ovitrelle gali rodyti teigiamą testą, tai prėjus 6 dienoms specialiai pasidariau pažiūrėti (pabandyti) ir buvo neigiamas. Paskui tik pagooglinau, pasiskaičiau, kad hcg pradeda gamintis tik po to kai apvaisintas kiaušinėlis įsitvirtina gimdoj, tai tokiu laiku darant net neįmanoma gauti teigiamo rezultato
Pas mane sėkmės atveju (jeigu kiaušinėlis apsivaisino) įsitvirtinimas vyktų šiand + 3 dienos, tai galvoju sekmadienį dar pabandyti kartą. Mmmm turėtų pasirodyti daugiau nei po savaitės, tai kol jos nepasirodo manau yra šansas, kad viskas bus gerai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai