nejuly parašė:
aiskinu: jei permoketa suma nevirsija 20 proc nuo visos tau kas menesi mokamos sumos, atskaito is karto visa permoketa tau suma, kuri ssusidare 12.24.
nejuly parašė:
aiskinu: jei permoketa suma nevirsija 20 proc nuo visos tau kas menesi mokamos sumos, atskaito is karto visa permoketa tau suma, kuri ssusidare 12.24.
nejuly parašė:
nu jau aisku, man irgi visa suma nuskaite
lelija.kl parašė:
as jau ir db skambinau , haha haha ...
as ne tiek kurstau, bet esu nuomones tvarka yra tavrka, manau tu taip pat dirbdama nelb lauzai tvarka![]()
Aš tvarkos nelaužau, nes tai atsisuktų prirš mane pačią. O Tau yra babkės? Kada Tau prasidėjo tos atostogos?
nejuly parašė:
man snd ikrite
Kada Tau prasidėjo? Nu matai, kažkodėl ne visoms tas perskaičiavimas viską nutempia. Tai ir knisa. Tegul neieško kaltų...
minija parašė:
Aš tvarkos nelaužau, nes tai atsisuktų prirš mane pačią. O Tau yra babkės? Kada Tau prasidėjo tos atostogos?
man centas viskas vyksta! snd krito jau, o as i dekreta isejau 08.25... as net pasiziuriu per gyventoju portala , kada kas paskaiciuota, jei nera skambinu ir kalbu... db vel kalbejua del tos permokos, viska paaiskino normaliai.. o atostogos prasidejo 12.28, pirma ismoka gavau uz 3 dienas, snd krito jau uz pilna men
minija parašė:
Kada Tau prasidėjo? Nu matai, kažkodėl ne visoms tas perskaičiavimas viską nutempia. Tai ir knisa. Tegul neieško kaltų...
man nuo 12.30
nejuly parašė:
man nuo 12.30
kaip idomiai mums, tu anksciau gimdei nei pagal termina :)?
o kada i dekreta isejai?
lelija.kl parašė:
kaip idomiai mums, tu anksciau gimdei nei pagal termina :)?
o kada i dekreta isejai?
gimdziau lygiai pagal termina. dekrete nuo 08.12, bet as juk + 14d uz komplikuota gimdyma dar turejau
nejuly parašė:
gimdziau lygiai pagal termina. dekrete nuo 08.12, bet as juk + 14d uz komplikuota gimdyma dar turejau
aisku
, as nieko neturejau
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai