Tercija parašė:
Kodėl?
Aš daktarės klausiau kai buvau antradienį tai sakė kolkas leidžiama,bet nežinosi su lyg dieną gali kokius raštus gauti kad nebeleistu.. Klaipėdoje jug nebeleidžia..
Tercija parašė:
Kodėl?
Aš daktarės klausiau kai buvau antradienį tai sakė kolkas leidžiama,bet nežinosi su lyg dieną gali kokius raštus gauti kad nebeleistu.. Klaipėdoje jug nebeleidžia..
Jolacka29 parašė:
Sveikos,kam aktualu dėl vyro įleidimo į gimdymą tai galiu nuliudinti,nuo vakar jau nebeileidžia ir Kretinga,nebent turi galiojantį,neigiama covid testą
Prieš kiek laiko darytas testas tinka?
Jolacka29 parašė:
Sveikos,kam aktualu dėl vyro įleidimo į gimdymą tai galiu nuliudinti,nuo vakar jau nebeileidžia ir Kretinga,nebent turi galiojantį,neigiama covid testą
Reikia.pasidirbti tą dokumnetą kažkaip 😁😁😁
Supermene parašė:
Nuo kelių savaičių priima į Kretingos gimdymo skyrių gal kas žinote? Ir ar dirba Julija Svegzdiene?
Nuo 37😊
VaidaEi parašė:
Nuo 37😊
Labai džiugu, kaip tik prasidėjo 37, reiškias planinis cp galimas kretjngoj ir gimdyt jau bet kuriuo atbejubgaliu kretingoj, tai kaip ir išvengiau klaipėdos ligoninės 😁🎈 ar epidūrą reik nusipirkt į kretingos ligoninę?
Tercija parašė:
Labai džiugu, kaip tik prasidėjo 37, reiškias planinis cp galimas kretjngoj ir gimdyt jau bet kuriuo atbejubgaliu kretingoj, tai kaip ir išvengiau klaipėdos ligonin…
Epidūro nedaro Kretingoj
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai