waivux parašė:
Sveikos mamytesnoriu isgirsti jusu nuomone,lankstau serveteles drauges vaiko krikstynoms,ir niekaip neapsisprendziu ar dvieju daliu daryt,ar triju,bijau kad ne…
man trijulabai grazios
waivux parašė:
Sveikos mamytesnoriu isgirsti jusu nuomone,lankstau serveteles drauges vaiko krikstynoms,ir niekaip neapsisprendziu ar dvieju daliu daryt,ar triju,bijau kad ne…
man trijulabai grazios
Lorette parašė:
turite laikrastuku kas sablonu kur lengvai butu pakeist info ?![]()
jeigu toks tinka
galiu i pasta atsiusti jeigu reikes
Rikita parašė:
Ji atostogauja nepriima uzsakymus rugpjucio men
jooo jau zinau
Rikita parašė:
Ji atostogauja nepriima uzsakymus rugpjucio men
Pabandykit parasyti narei Eliz@ ji pasakiskus tortus Vilniuje gamina
lambada parašė:
Mamos, gal zinot vilniuje geru fotografu? Jei ne is savo sventes, is kitu rekomendaciju? Parasiau I FB grupe Reikia fotografo, atrase gal 50, nzn kaip issirinkt…
Lambada, mums fotografavo Easyfoto.lt . Labai labai džiaugiamės ją pasirinkę, jei kas, galit man parašyt, jei domina darbeliai ;)
gin222 parašė:
stai ir mano siandienos darbeliaikadangi visa svente ruosiu pati tai po truputi pradetu baigdineti kai kuriuos darbelius
![]()
Labai liuks ! Kaip lankstinuka daret ? Wordu ? As irgi laikrastuko minties atsisakiau, bet Jusu variantas visai idomus - minimalistinis, paprastas tuo ir zavus
nerilyte parašė:
Labai liuks ! Kaip lankstinuka daret ? Wordu ? As irgi laikrastuko minties atsisakiau, bet Jusu variantas visai idomus - minimalistinis, paprastas tuo ir zavus![]()
taip wordu apverciau lapa ir i 3dalis padalinau,surasiau pagrindine info apie krikstuke ir kelis juokelius,manau tai uztektinai
gin222 parašė:
stai ir mano siandienos darbeliaikadangi visa svente ruosiu pati tai po truputi pradetu baigdineti kai kuriuos darbelius
![]()
Labai puiki idėja manau tai net geriau nei tas laikraštukas
smagu kad kyla tokių naujų gerų idėjų
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai