Wuxx parašė:
Mazas nestumas pats issivalo, jei persileidimas ivyko. Jei skaumas pakenciamas, toks kaip menesiniu ir kraujas kaip menesiniu, tai nieko daryt nereikia. Jei labai s…
Skauda kaip per menesines
Wuxx parašė:
Mazas nestumas pats issivalo, jei persileidimas ivyko. Jei skaumas pakenciamas, toks kaip menesiniu ir kraujas kaip menesiniu, tai nieko daryt nereikia. Jei labai s…
Uoga24 parašė:
Issivalys savaime,nieko daryt nereikia, laikykit tai kaip mm pirma diena
Martyna M. parašė:
Sveikos merginos ar kuriai nors dare Membrane sweep dar pries termino diena. Mano midwife sake kad pagalvociau ar noriu kad padarytu Membrane sweep si treciadieni, …
Man darė. Pirmą kartą nieko, antrą kartą pajudėjo reikaliukai, ir prasidėjo gimdymas po dienos 👍
Sveikos merginos, esu nėščia 18 savaičių ir nutiko bėdelė, susirgau niežais, nežinau nuo ko galėjau apsikrėati... Gal kuri nors susidūrėte su tokia situacija? Kokius tepalus naudojot?
Šiandien skambinausi gydytojai, liepė nufotografuoti išbėrimus. Išrašė kremo nuo niežų. Gal kuriai nors teko naudoti?
Labuka visoms, ieskau savo berniukui (beveik 4metukai) lietuviu draugu aplink Leeds/ Wakefield / Castleford. Visai pamirsez lietuviu kalba, noriu kad pabendrautu su panasaus amziaus vaikais lietuviskai. Jei atsiras aplinkui gyvenanciu, parasykit, pasibaigus karantinui galesim islekt kavos 😎😎😎👍🏼👍🏼👍🏼
kskarolina91 parašė:
Labuka visoms, ieskau savo berniukui (beveik 4metukai) lietuviu draugu aplink Leeds/ Wakefield / Castleford. Visai pamirsez lietuviu kalba, noriu kad pabendrautu su…
Gaila kad maniskis dar visai maziukas🙂
Martyna M. parašė:
Gaila kad maniskis dar visai maziukas🙂
O jus kur gyvenat? Tai vat gaila pas mus aplinkui irgi visi arba maziukai arba jau dickiai 😁
kskarolina91 parašė:
O jus kur gyvenat? Tai vat gaila pas mus aplinkui irgi visi arba maziukai arba jau dickiai 😁
Knottingley gyvenu, cia netoli Castleford.🙂
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai