svajone111 parašė:
Ar po nelaimės kai pastojot greitai pasakėte artimiesiems?
Dabar galvoju, kad jei pavyktu pastot, tai ko gero stengciausi, kad kuo maziau zmoniu suzinotu. Aisku, pilvo ilgai nepaslepsi, bent jau nuo artimuju...
svajone111 parašė:
Ar po nelaimės kai pastojot greitai pasakėte artimiesiems?
Dabar galvoju, kad jei pavyktu pastot, tai ko gero stengciausi, kad kuo maziau zmoniu suzinotu. Aisku, pilvo ilgai nepaslepsi, bent jau nuo artimuju...
isel parašė:
Aš ir taip galvoju nes tas džiaugsmas tik tavo ir niekino daugiau. Ryt pas gydytoją žiūrėsim ką patars. Bele kaip laukiu pirmojo ciklo krūtinė jau savaitę nebepilneja tai šio mėnesio gale gal sulauksiu mmm
svajone111 parašė:
Aš ir taip galvoju nes tas džiaugsmas tik tavo ir niekino daugiau. Ryt pas gydytoją žiūrėsim ką patars. Bele kaip laukiu pirmojo ciklo krūtinė jau savaitę nebepilne…
As vakar buvau pas gydytoja, viskas puikiai, tad gavau zalia sviesa. pradedam planuot. Linkiu ir jums zalios sviesosvis gydytoju
isel parašė:
As vakar buvau pas gydytoja, viskas puikiai, tad gavau zalia sviesa. pradedam planuot. Linkiu ir jums zalios sviesosvis gydytoju![]()
Jums Cezaris buvo ar pati gimdėt?
svajone111 parašė:
Jums Cezaris buvo ar pati gimdėt?
Teko paciai gimdyt, cezario nedaro ir nerekomenduoja tokiais atvejais, nes po gimdymo greiciau organizmas atsigauna ir greiciau planuot galima kita, jei tik noro yra.
isel parašė:
Teko paciai gimdyt, cezario nedaro ir nerekomenduoja tokiais atvejais, nes po gimdymo greiciau organizmas atsigauna ir greiciau planuot galima kita, jei tik noro yr…
Na taip, bet man neleido pačiai gimdyti, dabar teks jau palaukti kažkiek, bet laikau už jus kumščius kad tik greičiau ir viskas būtų gerai, 💋
Na va šiandien vizitas pas ginekologe prasmingas, viskas ten sugijo po CP viskas gerai, mediciniškai reikėtų palaukti bent du metus bet jei anksčiau įvyktų pastojimas nieko baisaus tik reikia atsigauti kaip gydytoja sako sustiprėti. Kita savaite pas endokrinologa nes nėštumo gale įtarė gestacini diabetą dėl šventos ramybės. Ir pas genetika pasikalbėti ką reikėtų pasidaryti ir ar verta nes kaip ir ne genetinis bet dėl savęs. Ir gydytojos pastebėjimu būtų geriau kad pastociau vasarą, mažiau rizikos būtų iki 12savaites
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai