panda9 parašė:
kiek tas mažas rezervas? Nes pas mane irgi mažas...
prieš dvi stimuliacijas buvo 1.
panda9 parašė:
kiek tas mažas rezervas? Nes pas mane irgi mažas...
prieš dvi stimuliacijas buvo 1.
Sveikos, 13 dpo, testukai neigiami, atsirado siek tiek svelniai rusvo patepliojimo.. bet iprastai pries menesines pas mane pirmiausia buna skausmai, o sikart nieko.. tad svarstau ar imanoma tiketis, kad taip velai implantacija ivyktu? 13dpo.. jau kaip ir buvau praradus vilti si cikla, bet dabar vel prisisvaigau
Kukuu parašė:
Sveikos, 13 dpo, testukai neigiami, atsirado siek tiek svelniai rusvo patepliojimo.. bet iprastai pries menesines pas mane pirmiausia buna skausmai, o sikart nieko.…
Manau kad mm pareina.. implantacija vyksta iki 12 dpo...
Šarlotė@ parašė:
Manau kad mm pareina.. implantacija vyksta iki 12 dpo...
Greiciausiai 🥺
panda9 parašė:
kaip Jums praejo pirmasis IUI?🤔🤔🤔
Lengvai viskas praėjo, kai suleido dar nebuvo ovuliave, sake lb gerwi. O dabar dvi savaitės laukimo.🙏🏽
Nuo šiandien vakaro pradedu progesterono dozes kosmines.
Sveikos, pirmas ciklas su letrozoliur ir kaip tik vakar jau susileidau otrivelles injekcija😊 ar kam nors pavyko pastoti iš pirmo karto ar perdaug teikiu vilčių?😅 Nepastojam jau beveik 2 metai pas mane anovuliacija ir pks, pas vyra šiek tiek prastesnis judrumas🐍 Pirmas ciklas bandant su stimuliacija tad labai daug vilčių, tad įdomu kokios jūsų istorijos😁
Mantas1x parašė:
klausimas po ovitrellio testai blanko dB SND vėl lyg ryškesnis kodėl taip yra?11.d.p.o
Tokį vaizdą pamačius aš jau manyčiau kad esate nebe viena🙈🎉
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai