vitalijan4 parašė:
Nors biski smagu butubent jau mum nes dar nestatem sniego senio!
![]()
Mes tai statem jau... ,praejusiais metais
,bet po valandos nugriuvo
per silta jam pasidare
vitalijan4 parašė:
Nors biski smagu butubent jau mum nes dar nestatem sniego senio!
![]()
Mes tai statem jau... ,praejusiais metais
,bet po valandos nugriuvo
per silta jam pasidare
Labukas visoms. As esu naujoke siame forume ir sioje salyje. Skaitinejau jusu pasisakymus apie nestuma ir gimdyma ir tikrai daug suzinojau sau naudingos informacijos. Saunu, kad suradau si ''saita'.
As irgi kaip daugelis, atvykau pas vyra pries daugiau nei savaite, laukiuosi jau 19 sav. Laukiu id numerio, kad galeciau nueit pas gydytojus.
Norejau paklaust gal cia yra mamyciu, gyvenanciu Alesunde ar Hareide? As gyvenu Hareide, labai netoli Alesundo. Butu smagu jei irgi atsirastu mamyciu 'kaimyniu' galetume pasidalinti informacija ir pan.
Simuke, pas mus irgi tos pačios bėdos, kaip ir tau. Tai vadinama - luft i magen. Yra spec. lašiukai, tai šnd jau išbandžiau ką tik juos.
Taigi kalbėjot apie buteliukus. Ir abiejų firmų turiu... įlašinau mažiukui vaistukų su pienuku, tai AVENT - nė per kur nepaima, o tommy- kaip mamos papuką - be problemų
Net nuotaika pakilo, nes ryt vėl pas dantistą, tai vyrui be baimės galėsiu mažiuką palikt, nes bus kaip pamaitint
Simuke parašė:
as ir siandien su aventu bandziau paduot buvo koncertas neblogas![]()
jooo, mūsiškis tokį koncertą pakėlė, kad lėkiau nešt Tommy
ir iškart,kaip papuką žystų
šiandien mums maudynės vakare
laabai patinka mažiukui maudytis
Laba diena esamos ir busimos mamytes
Gyvenu Norvegijoje 5 metus, gimdysime antra karta cia. Perskaiciau Jusu komentarus, labai idomu, aciu tiems kas sukure sia tema ;)
Bet mane domina Neštumo ir gimdymo atostogos: ju paskirstymas ir apskaiciavimas. ???
Eisiu gimdymo atostogu kaip ir priklauso pagal istatyma trys savaites iki termino datos vieneriems metams. Bet noriu grizti i darba po 10 men. Likusios du men. vyra noriu apiforminti gimdymo atost.
Antra vaikuti nuo 11men. i darzeli leidau ir isejau mokytis. Tada dar buvau bedarbe.
Gal kuri jau turejo patirties ir gali pasidalinti savo patirtim ir nuomone
Aciu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai