Zagdama parašė:
O kur pirkote?
Cosme.lt
aš važiavau į pačią parduotuvę, mane išmatavo, pasimatavau kokį dydį imti ir nusipirkau
Zagdama parašė:
O kur pirkote?
Cosme.lt
aš važiavau į pačią parduotuvę, mane išmatavo, pasimatavau kokį dydį imti ir nusipirkau
Bridget parašė:
Cosme.ltaš važiavau į pačią parduotuvę, mane išmatavo, pasimatavau kokį dydį imti ir nusipirkau
![]()
O kur yra jų parduotuvė? Nes jų puslapyje nerandu adreso jokio, o kai parašiau ir paklausiau, tai sakė pasiskambinti vadybininkei ir ji pakonsultuos, brt apie fizinę parduotuvę nieko nesakė
Sveikos! Rugsėji paskirta operacija, išvarža, diastaze ir plastika darys... Labai bijau, kaip praeis viskas, kaip po operacijos atsigausiu, kiek laiko ligonine? Papasakokit kurios darėtes ❤️ darysiu klauno klinikose,moketi nieko nereikės,tik korseta savo nusipirkti reik.
BlackAmber parašė:
Sveikos! Rugsėji paskirta operacija, išvarža, diastaze ir plastika darys... Labai bijau, kaip praeis viskas, kaip po operacijos atsigausiu, kiek laiko ligonine? Pap…
Paskaitykite temą nuo pradžių, nepatingėkite, labai daug informacijos naudingos, merginos dalinosi. aš prieš operaciją porą vakarų sugaišau, viską perskaičiau, labai padėjo, atkrito daug klausimų..
BlackAmber parašė:
Sveikos! Rugsėji paskirta operacija, išvarža, diastaze ir plastika darys... Labai bijau, kaip praeis viskas, kaip po operacijos atsigausiu, kiek laiko ligonine? Pap…
Dėl ligoninės, tai chirurgas sakė, kad jeigu viskas pagal planą, 2 paros 🙂
Zagdama parašė:
O kur yra jų parduotuvė? Nes jų puslapyje nerandu adreso jokio, o kai parašiau ir paklausiau, tai sakė pasiskambinti vadybininkei ir ji pakonsultuos, brt apie fizin…
Va jų parduotuvė
Bridget parašė:
Va jų parduotuvė![]()
AČIŪ 🙂 jau vadybininkės padėjo išsirinkti, tai nusipirkau 🙂 tikiuosi, kad tiks 🙂
klausimas kas šią procedūrą jau išgyveno. iš žinučių jau kaip ir supratau, kad pirmosios 3-4 dienos bus kritiškai sunkios, kai vaikščiojimas apsiribos tik namais ir tai sunkiai, o kaip sveikata judėjimui po savaitės? dabar pažiūrėjau kad dukrai yra paskirtas vizitas pas daktarą, kurio laukiam jau kelis mėn, bet jis lygiai po savaitės po operacijos, tai nežinau ar pajėgsiu nuvairuoti iki poliklinikos ir ten dar reikiamą kabinetą pėsčiom surasti, ar jau dabar atšaukti vizitą...
supermartyna parašė:
klausimas kas šią procedūrą jau išgyveno. iš žinučių jau kaip ir supratau, kad pirmosios 3-4 dienos bus kritiškai sunkios, kai vaikščiojimas apsiribos tik namais ir…
Na man pirma savaitė buvo be galo sunki..gal paprašykite, kad vyras su vaiku nueitų į polikliniką, jei vizitas labai svarbus. Nes aš ligoninėj buvau nuo penktadienio iki pirmadienio kol išėmė drenus.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai